Ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις στο 2ο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη μέσα στο κείμενο
Ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης
To μεσημέρι της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη.Στο τουρνουά, όπου συμμετείχαν 800 παιδιά από 40 ομάδες, πρώτευσαν:

- ο Πανιώνιος στην κατηγορία Under 15 (γεννηθέντες 1995), στην οποία η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον Ηρακλή με 2-1

- η Liverpool στην κατηγορία Under 13 (γεννηθέντες 1997) και

- ο Π.Α.Ο.Κ. στην κατηγορία Under 11 (γεννηθέντες 1999).

Στους τρεις τελικούς, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, o Π.Α.Ο.Κ. στην κατηγορία Under 11 επικράτησε της ΑΕΚ με 5-4 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας), η Liverpool στην κατηγορία Under 13 επικράτησε του Π.Α.Ο.Κ. με 1-0 και ο Πανιώνιος στην κατηγορία Under 15 επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-3 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες για τις θέσεις 1-3 και στους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν (MVP, πρώτοι σκόρερ) κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η ομάδα της Liverpool και ο προπονητής της κ. John Owen παρέδωσαν στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας με την υπογραφή του αρχηγού της Steven Gerrard προκειμένου τα τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να τη διαθέσουν στο προσεχές μέλλον για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι χορηγοί του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Παναγιώτης Κατσούρης", Optikon Express και Easy Πληροφορική πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στις πρώτες νικήτριες ομάδες, ενώ η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής τίμησαν όλες τις ομάδες ,που συμμετείχαν στο Τουρνουά, και όλους τους διαιτητές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διεύθυναν τους αγώνες.

Παρών στη σημερινή - τελευταία - ημέρα του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, που έγινε στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, στο αθλητικό κέντρο του Π.Α.Ο.Κ. στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης. Μίλησε με προπονητές ομάδων, είδε αγώνες και φωτογραφήθηκε με πολλά παιδιά, ενώ τόνισε τη βούλησή του να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των εργασιών για την ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου, που φιλοδοξεί να στεγάσει και την "πρώτη" ομάδα αλλά και όλες τις ομάδες απ' τα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου του Βορρά".

"Μέλημα μας είναι όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ. και γι' αυτό θέλουμε να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το κεφάλαιο για τον σύλλογο, που λέγεται αθλητικό κέντρο" είπε ο "Ζαγορ"...

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ, για το οποίο ευχαριστούμε τον Γιώργο Σοϊλεμέζογλου

(κάντε κλικ επάνω στις φωτο για μεγέθυνση)


 

Διαβάστε ακόμη...