Για πλάκα….πρώτοι!

Άλλο ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τα περισσότερα τμήματα υποδομής & ανάπτυξης της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.
Για πλάκα….πρώτοι!
Άλλο ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τα περισσότερα τμήματα υποδομής & ανάπτυξης της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.

Η ομάδα Κ17 συνέχισε την «τρελή πορεία» της και παρέσυρε αυτή τη φορά την αντίστοιχη της Ξάνθης. Την Κυριακή στο γήπεδο της Νίκης.Μεσημερίου το σύνολο του Δημήτρη Δανιηλίδη κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Ξάνθης νικώντας την 1-0 με τέρμα που σημείωσε στο 61 λεπτό της αναμέτρησης ο Δερμιτζόγλου.

Με τη νίκη αυτή ο Π.Α.Ο.Κ. και μετά από 21 αγωνιστικές παραμένει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς με τον δεύτερο Ηρακλή να ακολουθεί με διαφορά....11 πόντων!

Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ.: Μελισσάς, Νικολαίδης, Δ.Κωνσταντινίδης (Αβαλιάν), Λαμπάκης, Κομνηνάκης, Μπαξεβάνος, Πόποβιτς( Τονουσίδης), Κίτσιου( Π.Κωνσταντινίδης), Μπολώσης( Τζανδάρης), Πέλκας( Παπαδόπουλος), Δερμιτζόγλου.

«Υγιεινός περίπατος» το πρωί του Σαββάτου για το παιδικό τμήμα '96 στην «εξωτική» τριανδρία και στο όμορφο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας! Το τμήμα του Άγγελου Ζαζόπουλου επικράτησε άνετα του Αχιλλέα με 2-0, τέρματα που επετεύχθησαν στο 1ο ημίχρονο του αγώνα από τον Στεφανίδη και Τσελεπίδη.

Με την επιτυχία αυτή το τμήμα συνεχίζει να είναι οδηγός του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Σοιλεμέζογλου, Τσελεπίδης,Βασαίτης, Κατσιαμήτας, Κιόρτσης, Στεφανίδης, Χαλκιάς, Γιανουπλάκης, Τάταλας, Καρασαββίδης, Κουλούρης.
Έπαιξαν επίσης και οι: Βάρης, Ροβέρτος, Λέκοβιτς, Κουτσομήτρος, Μαυρομάτης, Χατζηαναγνώστου.

Για το τμήμα υπάρχει και σελίδα στο facebook με πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο και γενικά οτιδήποτε αφορά την ομάδα. http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=68606756683


Να θυμίσουμε ότι το τμήμα θα συμμετάσχει στις 30 Απριλίου στο 4. Internationales U14-Jugendfussballturnier που θα πραγματοποιηθεί 1 & 2 Μαϊου στο Dillingen Γερμανίας. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: Π.Α.Ο.Κ. FC Bayern München, 1. FC Köln, VfB Stuttgart, Hamburger SV, VfL Wolfsburg, SV Werder Bremen, FC Schalke 04, 1. FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, 1. FSV Mainz 05, TSV 1860 München, FC Liverpool, DJK Dillingen, SG Nalbach-Piesbach, SG Rehlingen-Siersburg Το παιδικό τμήμα κληρώθηκε να αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες, Bayer Leverkusen, 1. FSV Mainz 05, και TSV 1860 München. Το τμήμα θα συνοδέψουν ο προπονητής της ομάδος Άγγελος Ζαζόπουλος, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής & Ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.
Πληροφορίες για το τουρνουά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.djkdillingen-fussball.de/

Νικών συνέχεια και για το έτερο παιδικό τμήμα '95 του Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη συνέτριψε το πρωί του Σαββάτου την Ένωση Συκεών με 5-0! Το τμήμα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος μάλιστα αγωνιζόμενο με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας - 1 με 2 χρόνια- κάνοντας μεγαλύτερη την επιτυχία της πρώτης θέσεως. Για την ομάδα σκόραραν από δύο φορές οι Πολυζωίδης και Παπαδόπουλος και μία φορά ο Καρατζάογλου.

Τέλος άτυχο ήταν το εφηβικό τμήμα του Κώστα Μαλιούφα που ηττήθηκεμε 2-1 στα πέναλτι(!) από τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2 με το Π.Α.Ο.Κ. να έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Τα τέρματα ( στη κανονική διάρκεια) πέτυχε ο Ανδριόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...