«Xαλαρά» 5-0 τον….ηρακλή!

Αγωνιστική δράση και αυτό το Σάββατο για τα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο.Κ και μάλιστα με σημαντικές επιτυχίες.
«Xαλαρά» 5-0 τον….ηρακλή!
Αγωνιστική δράση και αυτό το Σάββατο για τα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο.Κ και μάλιστα με σημαντικές επιτυχίες.

Την αρχή έκαναν τα τζούνιορ '99 τα οποία έκαναν «πλάκα» στο συμπολίτη Ηρακλή στα πλαίσια του 3ου Πρωταθλήματος Maestro που διεξάγεται και φέτος στα γήπεδα Planet.
Το τμήμα του Αλέκου Θεοδωρίδη παίζοντας για ακόμη μία φορά καλό ποδόσφαιρο- ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο - προσπέρασε χαλαρά το εμπόδιο(;) του Ηρακλή νικώντας τον με το ευρύ 5-0!
Μακάρι να έχουμε το ίδιο «σενάριο» και αύριο στους επαγγελματίες.... Το σκορ διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ταχματζίδη(2), Μπουλγουρίδη, Μπαλογιάννη και Μαστορόπουλο.

Τη σκυτάλη πήρε το προπαιδικό τμήμα '98 που με αντίπαλο τον άλλο «πελάτη» της πόλης τον άρη έφτασε και αυτό - όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- στη νίκη με το «φτωχό» 2-1 (τυχερέ ρούλη).

Η ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη έφτασε στη νίκη χάρη στα γκολ των Παραστατίδη και Πάνου.
Μετά από δύο εβδομάδες επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για το παιδικό τμήμα '96. Να θυμίσουμε ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Μ είχε αναβάλει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις για 15 μέρες περίπου.

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου που αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1996 αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ερμή Καλαμαριάς την οποία «φιλοδώρησε» με 4 «τεμάχια»!

Το τμήμα παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο «μάγεψε» στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν «μοιραίο» για τους «ξυλοκόπους» του Ερμή. Κάποιες ομάδες καλό είναι αντί να διαμαρτύρονται(!) για τις αποφάσεις των διαιτητών να βλέπουν τα χάλια της ομάδας τους που δεν μπορούν να αλλάξουν μιάμιση μπαλιά και το μόνο που ξέρουν είναι μπουνιές και κλωτσιές. Ποδόσφαιρο μεν αλλά....αυστραλιανό δε!

Να ευχηθούμε και περαστικά στο ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ Μάριο Καραντασιάδη που ήταν θύμα και αυτός των «καρατέκα» της Καλαμαριάς και καλή-σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Στεφανίδης, Πόζογλου, Κουλούρης και Χαλκιάς.

Με αυτή τη νίκη το τμήμα ανέβηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κι ένα αγώνα λιγότερο.

Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ:
Σοϊλεμέζογλου (Βάρης), Τσελεπίδης (Ρογγότης), Βασαΐτης, Κατσούμπας, Κιόρτσης, Στεφανίδης, Χατζηαναγνώστου (Γιανουπλάκης), Χαλκιάς (Καραντασιάδης), Πόζογλου (Ροβέρτος), Κουλούρης (Καρασαββίδης), Τάταλας (Μαυρομάτης)

Νίκη και για το μικτό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ που αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1995 και 96 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε Φαλήρου και σκορ 1-0. Με αυτή τη νίκη η επίσης ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου τέθηκε επικεφαλής του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ.

Τέλος σε αναμέτρηση που διεξήχθει στο «βούρκο» του γηπέδου Συκεών το παιδικό τμήμα '95 του Θαλή Θεοδωρίδη γνώρισε την ήτα από την ομάδα των Ελπίδων Συκεών με σκορ 2-0.

Διαβάστε ακόμη...