Οι ακαδημίες σε ...δράση (ενημερωμένο)

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Ακαδημιών "Family Sport Club" αλλά και το 4ο Lutraki Christmas Cup
Οι ακαδημίες σε ...δράση (ενημερωμένο)
Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Ακαδημιών "Family Sport Club"  και το 4ο Lutraki Christmas Cup με συμμετοχή του παιδικού '96 και των τζούνιορ ΄99 στα γήπεδα της Αθήνας καθώς και των 95άρηδων στο Λουτράκι. Οι ακαδημίες του Π.Α.Ο.Κ. έδωσαν και πάλι το παρόν όπως άλλωστε συμβαίνει και στα περισσότερα τουρνουά που διοργανώνονται στα γήπεδα της χώρας...Αυτά τα τουρνουά πραγματοποιήθηκαν από τις 3 μέχρι τις 6 Ιανουραρίου .

Ας δούμε τι έγινε αρχικά τις 2 πρώτες μέρες.

Το παιδικό τμήμα που αποτελείται αποκλειστικά από παιδιά γεννημένα το 1996 υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ζαζόπουλου αντιμετώπισε την ΑΕΚ με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλο με 2-2. Τα γκολ για τον Δικέφαλο σημείωσε ο Πόζογλου.

Η νίκη δεν ήρθε για την ομάδα μας παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2 φορές στο σκορ και έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι. Αντίθετα η ΑΕΚ τις δύο όλες κι όλες ευκαιρίες που δημιούργησε τις μετέτρεψε σε γκολ με αποτέλεσμα να "τσιμπήσει"  μάλλον ανέλπιστα το βαθμό της ισοπαλίας

Στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα των 96άρηδων πιάνοντας μια κακή απόδοση έχασε από τον  βάζελο με 1-0 και έτσι πέρασε σαν δεύτερη στον αυριανό ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον 1ο του άλλου ομίλου Κένταυρο Βριλησσίων. Το παιχνίδι θα αρχίσει  στις 13:00 .

Θυμίζουμε ότι στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν βάζελος και γάβρος με στόχο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους 99άρηδες του Αλέκου Θεοδωρίδη, αυτοί πέτυχαν μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση . Στο πρώτο ματς κατατρόπωσαν με 7-0 τον Απόλλωνα Αθηνών αλλά στη συνέχεια έχασαν από το αντίστοιχο τμήμα του γάβρου με 2-0.

Η ομάδα αύριο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον έναν ημιτελικό ελπίζοντας ότι θα κερδίσει για να περάσει στο τελικό της διοργάνωσης

Ένα ακόμα τμήμα των ακαδημιών , αυτό των 95άρηδων του Θαλή Θεοδωρίδη αγωνίζεται αυτές τις μέρες στο 4ο Lutraki Christmas Cup

Τα παιχνίδια που έδωσε είναι κατά σειρά τα παρακάτω:
Π.Α.Ο.Κ.(95)- ΚΑΛΛΙΘΕΑ 5-0
Π.Α.Ο.Κ.- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 6-0
Π.Α.Ο.Κ.- ΑΟ.ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-0

Η ομάδα μας αύριο θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό την Άρσεναλ Κιάτου ευελπιστώντας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο τουρνουά όπου έχει πετύχει ήδη 13 τέρματα χωρίς να δεχτεί κανένα.

Αυτά συνέβησαν το πρώτο διήμερο του τουρνουά. Στο finale της διοργάνωσης και οι τρεις ομάδες μας πήραν την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη ενώ σημειώνουμε ότι και οι τρεις έχασαν στα ημιτελικά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή στα πέναλτι... Συγκεκριμένα τα junior στον ημιτελικό της κατηγορίας τους αντιμετώπισαν την ΑΕΚ με την οποία έφεραν 0-0 (στα πέναλτι πέρασε η αθηναϊκή ομάδα) και έτσι βρέθηκαν στο μικρό τελικό όπου νίκησαν τον Πανιώνιο με 1-0 και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Το παιδικό του 96 στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Κένταυρο Βριλησσίων (που τελικά πήρε το τρόπαιο αν και έπαιζε με 95άρηδες) και έφερε 0-0 στην κανονική διάρκεια, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι.Έτσι βρέθηκε να παίζει για την τρίτη θέση με αντίπαλο τον γάβρο που τον νίκησε -ως συνήθως- με 2-1 χάρη σε γκολ του Χαλκιά και του Στεφανίδη (εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή )

Το παιδικό του 95 στον ημιτελικό με ΑΕΚ έφερε 1-1 στον κανονικό αγώνα έχοντας απέναντί της μια εχθρική διαιτησία. Η ομάδα μας από καθαρή ατυχία αποκλείστηκε στα πέναλτι και έτσι οδηγήθηκε στο παιχνίδι για την τρίτη θέση όπου αντιμετώπισε τον Εθνικό Αστέρα και τον νίκησε 2-0.

Διαβάστε ακόμη...