ΠΑΟΚ Κ-17: Αυτή είναι η επόμενη γενιά πρωταθλητών

H ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου (ακολουθεί ένας ακόμη) στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος Κ-17 μας δίνει την αφορμή για την παρουσίαση των επιδόσεων των παικτών της Κ-17 του ΠΑΟΚ, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο φάιναλ φορ.
Πηγή: forzaonline.gr
ΠΑΟΚ Κ-17: Αυτή είναι η επόμενη γενιά πρωταθλητών
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Συνολικά 37 παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Δημήτρη Ορφανό στις δύο πρώτες φάσεις του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Θεοφίλου είναι ο μοναδικός παίκτης με συμμετοχή και στα 21 παιχνίδια, έστω κι αν στα περισσότερα (δεκατρία) έπαιξε ως αλλαγή. 

Είκοσι παρουσίες μέτρησε ο Γιάννης Τσιφούτης, δεκαεννέα ο Βασίλης Ελευθεριάδης, από δεκαοχτώ οι Παύλος Τσιότας και Θανάσης Παπανικόπουλος, δεκαεφτά ο Αντώνης Τσίτσιλας, από δεκαέξι οι Δημήτρης Μπαταούλας και Μπέντρι Ντούνγκα, από δεκαπέντε oι Κώστας Βυρσωκινός και Φώτης Βασίλι, δεκατέσσερις ο Χάρης Κοσμόπουλος, δεκατρείς ο Πασχάλης Στύλος και από δώδεκα οι Γιώργος Κοσίδης και Ανέστης Μύθου.

Ακόμη, από εννέα συμμετοχές κατέγραψαν οι Δημήτρης Μπέρδος και Αντώνης Θεοδοσιάδης, από οχτώ οι Τραϊανός Μόκρης και Γιώργος Δαουλάρης, έξι ο Βαγγέλης Γκιόκα, τέσσερις ο Γρηγόρης Μηνασίδης, από τρεις οι Κώστας Τουρσουνίδης, Τάσος Σιδηρόπουλος και Αντώνης Αρετής, από δύο οι Δημήτρης Κυριαζίδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιάννης Καραγιαννίδης, ενώ από μία παρουσία μέτρησαν οι Χαράλαμπος Αυγητίδης, Γιώργος Κρομμύδας, Γιάννης Λουτζιανιώτης και Βασίλης Μπακαλίδης.

Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, δώδεκα συμμετοχές είχε ο Στάθης Μπελερής, πέντε ο Μιχάλης Πουρλιοτόπουλος, τρεις ο Γιώργος Παναγιωτίδης και μία ο Σταύρος Πασχαλίδης.

Άλλοι τρεις παίκτες, οι Νίκος Δημόπουλος, Δανιήλ Κωστέας και Δημήτρης Σελλάς αποχώρησαν από την ακαδημία του ΠΑΟΚ στα μισά της σεζόν.

Πρώτος σκόρερ είναι ο Στύλος με δώδεκα γκολ, ενώ ο Θεοφίλου έχει πετύχει έντεκα τέρματα. Οχτώ γκολ έχει σημειώσει ο Μύθου, επτά ο Τσιφούτης, από πέντε οι Βασίλι και Τσιότας, τέσσερα ο Μπέρδος, από τρία οι Ντούνγκα και Τσίτσιλας, από δύο οι Κωστέας, Κοσίδης, Μπαταούλας και Κρομμύδας και από ένα οι Παπανικόπουλος, Ελευθεριάδης, Θεοδοσιάδης και Γκιόκα.

Ξεχωριστή, πάντως, είναι η περίπτωση του Μύθου, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη από φέτος να παίρνει χρόνος συμμετοχής με την Κ-19 (μέχρι τώρα μετράει οχτώ παρουσίες), έχοντας πετύχει και πέντε γκολ.
 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...