Συλλογή κυπέλλων….συνέχεια!

Μετά τις γιορτές και τα πανηγύρια, επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Συλλογή κυπέλλων….συνέχεια!
Μετά τις γιορτές και τα πανηγύρια επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Με μια ισοπαλία για την ομάδα νέων του Π.Α.Ο.Κ. έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα U21 της Superleague. Η ομάδα του Θοδωρή Ελευθεριάδη ήρθε ισόπαλη με την ομάδα του Πανσερραικού με σκορ 1 – 1. Ο Π.Α.Ο.Κ. παίζοντας με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του κατάφερε να προηγηθεί στο 63ο λεπτό με αυτογκόλ του Παπώτη, και δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη, και συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό!

Η ομάδα να (ξανά)τονίσουμε, στο δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού, και ενδεικτικά να πούμε ότι στους έντεκα τελευταίους αγώνες είχε 7 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Το τμήμα μπορεί να τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά έδειξε ότι την νέα χρονιά θα είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα!

Ο « συλλέκτης τροπαίων» και συγκεκριμένα το προπαιδικό τμήμα ΄96 πρόσθεσε στη συλλογή του ένα ακόμη τρόπαιο.

Μετά το κύπελλο που «τσίμπησε» στο 1ο Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης πριν από λίγες ημέρες σειρά είχε και η κατάκτηση του Πασχαλινού Τουρνουά Δράμας που διοργάνωσε στην πόλη της Δράμας η τοπική Δόξα στις 25 Απριλίου.

Νικώντας διαδοχικά τον Πανθρακικό με 5 – 0 και την Δόξα Δράμας με 3 – 1 η ομάδα του πολυνίκη Θαλή Θεοδωρίδη έφτασε στον μεγάλο τελικό και με αντίπαλο την Σκόντα Ξάνθης κατέκτησε το κύπελλο με το ευρύ σκορ 3- 0!

Τα τέρματα του τελικού πέτυχαν οι Πόζογλου και Καραντασιάδης(2). Ο Καραντασιάδης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδος, αλλά και του τουρνουά, λόγος για τον οποίο βραβεύτηκε από την διοργανώτρια ομάδα.

Για την ιστορία η κατάταξη των ομάδων ήταν:

  • ΠΑΟΚ
  • ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
  • ΑΡΗΣ
  • ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
  • ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.
  • Η σύνθεση της ομάδας για τον τελικό:

    ΣΟΪΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ

    ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

    ΡΟΓΚΟΤΗΣ

    ΚΑΤΣΟΥΜΠΑΣ

    ΚΙΟΡΤΣΗΣ ( ΚΕΤΖΟΣ)

    ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

    Χ΄΄ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

    ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΑΔΗΣ ( ΧΑΛΚΙΑΣ)

    ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗΣ ( ΓΙΑΝΟΥΠΛΑΚΗΣ)

    ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ( ΘΩΜΑΪΔΗΣ)

    ΠΟΖΟΓΛΟΥ

    Αυτό ήταν το τρίτο κύπελλο σε ισάριθμα τουρνουά μέσα σε διάστημα λιγότερο των πέντε μηνών, και όπως λένε « τα καλύτερα έρχονται…..»

    Η «κατάρα» των πέναλτι χτύπησε και αυτή τη φορά το παιδικό τμήμα ΄95!

    Σε παιχνίδι για τα play of και με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή με παίκτες γεννηθέντες το 1994 η ομάδα του Γιάννη Βλάχου δεν τα κατάφερε για ακόμη μια φορά στην διαδικασία των πέναλτι στην οποία έχασε με 5-3!

    Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ με 2 – 0 αλλά ο ΠΑΟΚ με πολλή ψυχή ( είπαμε έπαιζε με μεγαλύτερους) και με δις σκόρερ τον «συνήθη ύποπτο» Ταουσιάνη κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να το φέρει στα ίσα.

    Δυστυχώς την συνέχεια την αναφέραμε παραπάνω.

    Καλύτερα τα πήγε το παιδικό τμήμα ΄94 επίσης του κυρίου Βλάχου που επικράτησε του Ηρακλή με 3 – 2 μπαίνοντας στην οχτάδα του πρωταθληματος.

    Σκορερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ οι Παπαδόπουλος ( 2) και Παναγιωτούδης με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος.

    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας αναδημοσιεύσω ένα κείμενο που βρήκα πριν λίγες μέρες στο mail μου από έναν πολύ καλό μου φίλο τον Γιώργο Σοϊλεμέζογλου, που δείχνει πως αν κάποιοι σκεφτόμασταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς θα ήταν πολύ καλύτερα.

    « Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια για τη σπουδαία δουλειά που κάνετε (PAOKMANIA). Θέλω να σου πω πως βάζετε τα γυαλιά σε πάρα πολλούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τους δείχνετε πως «ο δρόμος» του ποδοσφαίρου δεν περνάει μόνο μέσα από τα γήπεδα. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι μας πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό (με τα μέσα που έχουμε).

    Είμαστε στην εποχή του e-net. Τα παιδία μας διαβάζοντας τα «άρθρα σας» αντιλαμβάνονται ότι το χειροκρότημα και η επιβράβευση κατά την διάρκεια ενός αγώνα συνεχίζεται και μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τα παιδία ασχολούνται πολλές περισσότερες ώρες από αυτές που θα έπρεπε με τον H/Y. Σερφάρουν, ενημερώνονται, διασκεδάζουν όμως παράλληλα ανακαλύπτουν (όσα παιδιά δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό) ότι υπάρχουν συνομήλικοί του που αγωνίζονται και διακρίνονται, στο μέτρο του καθενός, σε αυτό που κάνουν. Πολλά από αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή αναρωτιούνται μήπως θα έπρεπε και αυτά να αφήσουν για λίγες ώρες το πληκτρολόγιό τους και να ασχοληθούν με κάτι που μπορεί να τα κάνει λίγο πιο ξεχωριστά.

    Τον κόσμο μας εμείς οι μεγάλοι τον έχουμε ράψει στα δικά μας μέτρα.
    Όμως αν λίγο βάλουμε το μυαλό μας να λειτουργήσει, όπως τότε όταν ήμασταν παιδιά, θα καταλάβουμε ότι με τις επιλογές μας μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να νιώσουν πιο όμορφα. Ας κάνει λοιπόν ο καθένας από εμάς το κάτι παραπάνω, για να δείξουμε ότι όλα δεν είναι Virtual και υπάρχει ένας κόσμος εκεί έξω αληθινός.»

     

    Διαβάστε ακόμη...