Τη γλίτωσε φτηνά με ... τρίμπαλο!

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Άρη με 3-1 ...
Τη γλίτωσε φτηνά με ... τρίμπαλο!

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να της κόψει βαθμούς και με δεδομένη την κούραση από την μάχη κόντρα στην Τότεναμ για το Youth League.

Οι παίκτες του Δικεφάλου όμως απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι είναι η κορυφαία ομάδα φέτος.Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη , Τσαούση, Μιχαηλίδη και Διαμαντή στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Γκαργκαλατζίδη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε όπως συνηθίζει πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άρχισε να σφυροκοπά την αντίπαλη άμυνα από το ξεκίνημα. Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη από πλάγια θέση.Ο Δικέφαλος είχε επίσης και δοκάρι με κεφαλιά του Τζοβάρα, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών για περισσότερα γκολ, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο Άρης δεν πίεσε για κάποιο γκολ και είχε ως κύριο μέλημα να προσέχει τα μετόπισθεν παίζοντας με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα.Ένα ξέσπασμα όμως μέσα σε ένα λεπτό ήταν αρκετό για να κλειδώσει το τρίποντο.

Αρχικά ο Πουρναράς πήρε την ασίστ από τον Χατζηστραβό στο 76′ και έγραψε τ 2-0, ενώ ο Τζοβάρας με κεφαλιά δευτερόλεπτα αργότερα και μετά από σέντρα του Δούμτση πέτυχε το τρίτο γκολ του Δικεφάλου.Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 88′ στο τελικό 3-1, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε και νέο δοκάρι σε εντυπωσιακό σουτ του Τσιγγάρα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (64′ Δούμτσης), Γκαργκαλατζίδης (64′ Πουρναράς), Τζοβάρας (78′ Πανίδης).

..................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: Σουτ του Δούμτση από πολύ καλή θέση άουτ!

90ό λεπτό: ΓΚΟΛ του Δούμτση ακυρώνεται σαν οφ σάιντ

87ο λεπτό: 3-1 μειώνει ο Άρης σε από τις ελάχιστες επιθέσεις του με τον Σιούτα

82ο λεπτό: Φοβερό δοκάρι ο Τσιγγάρας!

78ο λεπτό: Πανίδης στη θέση του Τζοβάρα

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζοβάρας και 3-0

75ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πουρναράς

74ο λεπτό: Κίτρινη στον Διαμαντή

72ο λεπτό: Σουτ του Μιχαηλίδη μπλόκαρε ο Μπαταλαμάς

64ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Πουρναράς και Δούμτσης στις θέσεις των Γκαργκαλατζίδη - Γαϊτανίδη

60ό λεπτό: Κίτρινη στον Λύρατζη

52ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπαλογιάννη 

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

43ο λεπτό: Κεφαλιά του Διαμαντή άουτ

39ο λεπτό: Απίστευτη ευκαιρία ο Γαϊτανίδης, μετά από τρομερή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ!

35ο λεπτό: Ο Χατζηστραβός σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Τσαούσης τσίμπησε την μπάλα, φλανηκε να ανατρέπεται χωρίς ο διαιτητής να δώσει πέναλτι!  

30ό λεπτό: Κεφαλιά του Τζοβάρα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αρη 

29ο λεπτό: Κάθετη ο Λύρατζης, σουτ στην κίνηση ο Γκαργκαλατζίδης, άουτ η μπάλα!  

25ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Σκόρερ ο Μπαλογιάννης!

22ο λεπτό: Κεφαλιά του Τζοβάρα στο δοκάρι

17ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στη Σουρωτή, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη 3-4 καλές φάσεις για γκολ!

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης (64' Δούμτσης), Τζοβάρας (78' Πανίδης), Γκαργκαλατζίδης (64' Πουρναράς). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Πουρναράς, Δούμτσης, Πανίδης 

 

Διαβάστε ακόμη...