Διπλό και πρόκριση στο Μινσκ!

Η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της Minsk με 0-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του UEFA Youth League...
Διπλό και πρόκριση στο Μινσκ!

Παρά τις τρεις απουσίες στο επιθετικό κομμάτι, με τους Γκαργκαλατζίδη και Πανίδη να μένουν στην Ελλάδα και τον Τζοβάρα να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο, ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός μεσοεπιθετικά, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε όπως και στο πρώτο παιχνίδι να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο σκορ.

Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος κυριάρχησε και είχε αρκετές καλές στιγμές με τους Δούμτση, Γαϊτανίδη, Λύρατζη και Χατζηστραβό να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά η Μινσκ ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης στο 38′ υπέδειξε αυστηρό πέναλτι, αλλά ο Σαζότσνικ σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Αυτή η ευκαιρία των Λευκορώσων αφύπνισε τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, που μέχρι την ανάπαυλα σπατάλησαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τον Τσιγγάρα αρχικά να βλέπει τον Πρισιβάλκο να τον σταματά και τον Πουρναρά στη συνέχεια να αστοχεί.

Στην επανάληψη η αναμέτρηση ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα στο γήπεδο, κράτησε τη μπάλα, την κυκλοφόρησε με υπομονή και στο 60′ ήρθε το γκολ από τον Γαϊτανίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηστραβού να κλειδώσει ουσιαστικά την πρόκριση. Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά του Δικεφάλου το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, το οποίο βρήκε την ομάδα να πανηγυρίζει μία σπουδαία και άξια πρόκριση.

Πλέον η Κ19 του ΠΑΟΚ περιμένει την κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου, όταν και θα μάθει τον επόμενο αντίπαλος της στα Play Offs της διοργάνωσης, ο οποίος θα προκύψει από τις οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων της κύριας διοργάνωσης.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πουρναράς (75′ Μανιώτης), Γαϊτανίδης (85′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης

.....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

Τέλος...

3 λεπτά οι καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση!

85ο λεπτό: Στη θέση του Γαϊτανίδη ο Ξιφιλίνος

75ο λεπτό: Μανιώτης στη θέση του Πουρναρά

65ο λεπτό: Καλό σουτ του Τσαούση, ελάχιστα εκατοστά άουτ η μπάλα!

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-1 ο ΠΑΟΚ με τον Γαϊτανίδη με κοντινό δυνατό σουτ

51ο λεπτό: Κίτρινη στον Γαϊτανίδη για θέατρο! Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέατρο!

49ο λεπτό: Κεφαλιά του Μιχαηλίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας 

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να πατάει καλύτερα από τους γηπεδούχους οι οοίοι όμως στο 38' έχασαν πέναλτι (δοκάρι)

41ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πουρναρά, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά σούταρε από κοντά πάνω στοιν τερματοφύλακα!

38ο λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, η μπάλα στο δοκάρι! Το πέναλτι ...μαϊμού από έναν πολύ περίεργο ως τώρα διαιτητή, για χέρι του Διαμαντή το οποίο πιθανότατα δεν υπήρξε!

31ο λεπτό: Σουτ του Λύρατζη, μπλόκαρε ο  Πρισιβάλκο

Περάσαμε το 25', ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος των γηπεδούχων και απειλεί 

23ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Χατζηστραβό σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή πάνω στον τερματοπφύλακα 

20ό λεπτό: Σουτ του Δούμτση άουτ 

17ο λεπτό: Ο Γαϊτανίδης δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή, χωρίς ο ρέφερι να δώει το πέναλτι!

12o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηστραβό από εξαιρετική θέση να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα

Το παιχνίδι ξεκίνησε ... Μπορείτε να το δείτε ζωντανά στο video που ακολουθεί

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Σαλαμούρας, Πουρναράς (75' Μανιώτης), Γαϊτανίδης (85' Ξιφιλίνος), Δούμτσης. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Ξιφιλίνος, Βουτσάς, Μανιώτης, Μελετίδης, Ταχάτος, Τζοβάρας

...............................................

12:40 Σε εξέλιξη η προθέρμανση του ΠΑΟΚ

 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ...

Διαβάστε ακόμη...