Η νέα Κ19 και ο διπλός στόχος της

Τα πρωταθλήματα τα κερδίζουμε, τα χαιρόμαστε όπως επιτάσσει η στιγμή και τα αφήνουμε στην άκρη. Για τις ωραίες αναμνήσεις και το βιογραφικό μας... Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στο στόχο, ταπεινότητα και τη σκέψη επικεντρωμένη στην εξέλιξη, στο επόμενο βήμα.
Η νέα Κ19 και ο διπλός στόχος της

Η Κ19 του ΠΑΟΚ, υπό την επίβλεψη για άλλη μια σεζόν του Pablo Garcia και των συνεργατών του, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Super League την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11.00 με τόπο εκκίνησης την Αθήνα (γήπεδο Β΄Αργυρούπολης) και πρώτο αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο στόχος είναι πλέον διπλός. Από τη μία το πρωτάθλημα, η προετοιμασία και η εισαγωγή στο ανδρικό ποδόσφαιρο, στο οποίο έχουν ήδη ...εισέλθει οι Ελευθέριος Λύρατζης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης , και από την άλλη το Youth League.

Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 συμμετέχουν οι: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι η πρώτη αγωνιστική περίοδος, κατά την οποία το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών, στα πρότυπα των διοργανώσεων της UEFA, αλλά και των εθνικών πρωταθλημάτων υποδομών άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Οι ομάδες της Super League Σουρωτή, δεδομένης και της συμμετοχής στο UEFA Youth League, συμφώνησαν στην αναπροσαρμογή των ηλικιακών κατηγοριών, με στόχο την αποδοτικότερη εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών.

*Στους αγώνες του πρωταθλήματος Super League Κ19, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 19 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/2000 και έπειτα). Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η συμμετοχή (δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι τριών (3) ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1999.

Το προφίλ της Κ19

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ συνθέτουν τρεις ταλαντούχες φουρνιές ποδοσφαιριστών, γεννημένων το 1999, το 2000 και το 2001. Από την παλιά «σειρά», εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι: Ζήσης Χατζηστραβός, Γιώργος Νουκάρης, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης , Αναστάσιος Μελετίδης, Γιώργος Τζοβάρας.

Τερματοφύλακες: Ευάγγελος Συλλέκτης, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Συμεών Παπαδόπουλος

Αμυντικοί: Μάριος Τσαούσης, Χρήστος Βουτσάς, Αγγελος Μουτζούρης, Ευστάθιος Τάχατος, Ελευθέριος Λύρατζης, Δημήτριος Θεοδωρίδης, Απόστολος Διαμαντής, Ιωάννης Μιχαηλίδης

Μέσοι: Σπυρίδων Ατματζίδης, Θεοχάρης Τσιγγάρας, Θεόδωρος Πουρναράς, Ζήσης Χατζηστραβός, Σεραφείμ Μανιώτης, Γεώργιος Νουκάρης, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Αναστάσιος Μελετίδης, Αχιλλέας Σαλαμούρας

Επιθετικοί: Αντώνιος Γαιτανίδης, Γεώργιος Δούμτσης, Δημήτριος Ξιφιλίνος, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Πέτρος Καλουτσικίδης, Κίμων Κορέας, Γεώργιος Τζοβάρας, Μιχάλης Λιμπερτίνι

Το τεχνικό και ιατρικό team της Κ20:

Προπονητής: Pablo Garcia

Team Manager: Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης

Βοηθός προπονητή: Miroslav Sznaucner

B' βοηθός προπονητή, αναλυτής video: Ιωάννης Αμπατζίδης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Βασίλειος Πετρόπουλος

Γυμναστής: Θεοχάρης Κομσής

Ιατρός: Ιωάννης Ουσαντζόπουλος

Φυσικοθεραπευτής: Σταύρος Τερζανίδης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...