Δεν τα κατάφερε η Κ20 ...

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, από την αντίστοιχη του βάζελου με 0-1...
Δεν τα κατάφερε η Κ20 ...

Η Κ20 του Δικεφάλου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό στην Σουρωτή με 0-1 και έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, μένοντας έξι βαθμούς πίσω από τους Πράσινους.

 Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τον Διαμαντή και τον Λύρατζη στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Δημητρίου στα στόπερ, στα χαφ τους Μανιώτη και Μπαλογιάννη, με τον Χατζηστραβό μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τριπλέτα στην επίθεση τους Τζοβάρα, Κόζακ και Γκαργκαλατζίδη, έχοντας εκτός μάχης τον Χατζηδίμπα που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο τρίτο λεπτό λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από βολέ του Σιαμπάνη , ο Γκαργκαλατζίδης βγήκε τετ α τετ, πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 9′ ο κίπερ του Τριφυλλιού έδιωξε δύσκολα δυνατό σουτ του Μπαλογιάννη από καλή θέση, ενώ στο 13′ ο Γκαργκαλατζίδης αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και απείλησε στο 21′ με τον Σιαμπάνη να εκτινάσσεται και να αποκρούει δύσκολο σουτ, ενώ στο ημίωρο ο νεαρός τερματοφύλακας βγήκε έγκαιρα και σταμάτησε τον αντίπαλό του πριν αυτός γίνει επικίνδυνος.

Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τον πρώτο λόγο όσων αφορά την κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, αλλά δυσκολευόταν αρκετά στην δημιουργία τελικών προσπαθειών προς την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιζαν πολύ δυνατά, στα όρια του αντιαθλητικού, αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και έψαξαν την κόντρα.

Στο 77′ μετά από χτύπημα φάουλ και μια πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος ευστόχησε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με τα λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Κ20 «κλώτσησε» την ευκαιρία να πατήσει κορυφή και να πιάσει τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο πλέον απέχει έξι βαθμούς.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Δημητρίου , Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (86′ Βρακάς), Χατζηστραβός, Τζοβάρας (76′ Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης (61′ Δούμτσης)

 


..........................................................
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης
Τέλος
Στο ίδιο λεπτό, Βρακάς στη θέση του Μανιώτη
86ο λεπτό: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού
78ο λεπτό: 0-1 ο Παναθηναϊκός. Αδυναμία της άμυνας να καθαρίσει τη φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ...
76ο λεπτό: Παπαδόπουλος στη θέση του Τζοβάρα
Έχει πέσει η ποιότητα του παιχνιδιού...

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Διαμαντή

62ο λεπτό: Δούμτσης στη θέση του Γκαργκαλατζίδη, πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ

55ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στις αρχές της επανάληψης αναζητώντας το γκολ, χωρίς όμως να έχει βγει κάποια επικίνδυνη φάση μέχρι στιγμής

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο, με τις ομάδες να είναι στο 0-0

43ο λεπτό: Επικίνδυνη κόντρα για τον Παναθηναϊκό, πέρασε χωρίς συνέπειες η φάση

32ο λεπτό: Μετά το 20ό λεπτό, έχει ισορροπήσει η αθηναϊκή ομάδα το παιχνίδι 

21o λεπτό: Ο Σιαμπάνης σταματάει την πρώτη επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενούμενων 

15ο λεπτό: Ο Δικέφαλος έχει μπει πολύ δυνατά στο ματς, πιέζει τον Παναθηναϊκό που από θαύμα κρατάει το μηδέν  

13ο λεπτό: Σουτ του Γκαργκαλατζίδη από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ

9ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟΚ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να σταματάει τον Μπαλογιάννη με τη βοήθεια του δοκαριού

3ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαργκαλατζίδη να πλασάρει και τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να προλαβαίνει πάνω στην γραμμή

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (87' Βρακάς), Χατζηστραβός, Τζοβάρας (76' Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης (62' Δούμτσης). 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μαμασούλας (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Μποζατζίδη - Τασόπουλο του ίδιου Συνδέσμου και παρατηρητής ο Σελεμίδης (Πέλλας) 

Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο καθώς πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος... Εκτός αποστολής λόγω θλάσης ο Κώστας Χατζηδίμπας

.......................................................

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΓΛΥΦΑΔΑΣ9/12 στις 11:004-3Α.Ε.Λ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΑΛΚΑΖΑΡ9/12 στις 11:300-3ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΡΟΥΦ9/12 στις 12:003-1ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ "Κ.ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ"10/12 στις  11:451-2A.E.K.-Α.Ο.Κ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10/12 στις  12:007-2ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΣΦΠEMILEON10/12 στις 12:000-2Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΟLOLAS10/12 στις  14:000-1 στο 90'ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΜΙΑEPIRUS10/12 στις 14:00

1-1

Διαβάστε ακόμη...