Φθηνά την γλίτωσαν...

1-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ….5- 0!!!
Φθηνά την γλίτωσαν...

Η έκφραση «πλασματικό σκορ» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ (7-3-2009) με αντίπαλο τον γαύρο.

Τα «αλάνια» του Θοδωρή Ελευθεριάδη έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια τα γαυράκια θα έφευγαν για το λιμάνι τους με τουλάχιστον 5 τεμάχια στις αποσκευές τους.

Μάλλον ο κύριος Ζαγοράκης θα βρει από Δευτέρα στο γραφείο του ευχαριστήρια επιστολή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μεγαλοψυχία που έδειξαν τα «αετόπουλα» κερδίζοντάς τους μόνο με 1 -0!!!!

Το γήπεδο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχνε να έχει πάρει κλίση προς την μεριά των φιλοξενουμένων.

Η πίεση ήταν τέτοια που στα πρώτα λεπτά χάθηκαν τουλάχιστον τρείς ευκαιρίες μέχρι να έρθει το γκολ του Αστάρη στο 15’ο λεπτό με άπιαστο σουτ μετά από κομπίνα σε φάουλ.

Από εκείνο το λεπτό και μετά η ψυχολογία ανέβηκε κατακόρυφα, χάθηκαν και άλλες κλασσικές περιπτώσεις για περισσότερα τέρματα και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές του κυρίου Ελευθεριάδη –χρόνια πολλά κόουτς- να αποθεώνονται από 500 ίσως και περισσότερους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Είχαμε δυστυχώς και κάποια μικροεπεισόδια όταν εμφανίστηκε ένας εριστικός τύπος με φόρμες του Ολυμπιακού αλλά τελείωσαν γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Το χθεσινό παιχνίδι παρακολούθησαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης ο Ζήσης Βρύζας ,Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Στέλιος Ηλιάδης και Σωτήρης Μπαλάφας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μάστακας (Θεσσαλονίκης) με κάκιστη διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως έχουμε συνηθίσει φυσικά!!!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση:

Κουτζαβασίλης, Παραλίκης, Αστάρης, Θεοδωρίδης, Καρασαλίδης, Λαγγίζος, Μωυσιάδης (76΄Σκέμπης), Βαγγελής, (Καραντασιάδης), Αλεξανδρίδης (70΄Αποστολόπουλος), Παντίδης ( 82΄ Μίλιεβιτς), Καραπέτσας ( 88΄ Ευθυμιάδης ).

Εκτός από την ομάδα νέων όμως είχαμε αγώνες και στις μικρότερες κατηγορίες των ακαδημιών μας.

Η Γ΄ Ομάδα του Γιώργου Τουρσουνίδη ήρθε ισόπαλη στο γήπεδο του Μεσημερίου με σκορ 2-2 με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.

Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης . Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά δυστυχώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντιπάλου!!

Το παιδικό τμήμα 94΄ του Γιάννη Βλάχου νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα με γκολ – για ακόμη μια φορά- του πρώτου σκόρερ του Ανδριόπουλου και η ομάδα παραμένει πρώτη μετά από δεκαέξι αγώνες και τρείς πριν από το τέλος.

Το άλλο παιδικό τμήμα 95΄ επίσης του Γιάννη Βλάχου νίκησε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας 5- 0 με γκολ των Ταουσιάνη ( 2), Καρατζάογλου, Πέγιου και Προδρόμου.

Το προπαιδικό τμήμα 96΄ του Θαλή Θεοδωρίδη έδωσε δύο φιλικά μέσα στην εβδομάδα ώστε να είναι πανέτοιμο για τα play off που ξεκινάνε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο φιλικό και το πιο δύσκολο ήταν με την Ε.Π.Σ.Μ στο οποίο πήρε τη νίκη με 1 – 0 με γκολ του Καραντασιάδη, και το δεύτερο με την ομάδα των Ελπίδων Συκεών φέρνοντας ισοπαλία 1 – 1 με γκολ του Χ΄΄κώτσιου.

Αυτή είναι και η μοναδική ισοπαλία του τμήματος μέσα στην χρονιά αφού όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια – φιλικά και επίσημα – ήταν νικηφόρα!!!

Με νίκη συνέχισε και η ομάδα babini του Βασίλη Μήττα η οποία φιλοδώρησε την ομάδα του Άρη με 5 – 0!!!

Έτσι γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα μαθαίνουν από μικροί!!

Διαβάστε ακόμη...