Κόλλησε... στην ισοπαλία!

Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τον Πλατανιά...
Κόλλησε... στην ισοπαλία!

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σιαμπάνης επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαθανασίου πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, Μελετίδης και Κραγιόπουλος πλαισίωσαν τον Κυριλλίδη στα χαφ, ενώ ο Σταθόπουλος ξεκίνησε στην κορυφή.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν να έχουν διάθεση από τα πρώτα λεπτά αλλά ο άνεμος δυσκόλευε πολύ την κατάσταση και έτσι οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες. Ο δυνατός αέρας ήταν μάλιστα ελαφρώς υπέρ των Κρητικών, οι οποίοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχασε μόλις μία καλή ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Σταθόπουλο να πιάνει κεφαλιά μετά από σέντρα του Ματθαίου και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε τους Χατζηστραβό και Χατζηδίμπα στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έγινε πιο απειλητικός χωρίς όμως να δημιουργεί τελικές. Το καλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν τα τελευταία λεπτά. Στο 78′ ο Δοδοντσάκης μετά από κόρνερ πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή, πάνω όμως στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως έκανε και στο 85΄ο Χατζηστραβός στην κορυφαία ευκαιρία του αγώνα. Στο 89′ ο Σιαμπάνης έκανε εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια των φιλοξενούμενων και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Κυριλλίδης (46' Χατζηστραβός), Κραγιόπουλος, (63' Χατζηδίμπας) Ματθαίου, Σταθόπουλος, Τζοβάρας (78' Παπαδόπουλος)

 

..............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

15ο λεπτό: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού... 

23ο λεπτό: Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Ματθαίου, κεφαλιά του Σταθόπουλου, η μπάλα περνάει άουτ

Φτάσαμε στο 35', το 0-0 παραμένει στη Νέα Μεσημβρία

Ημίχρονο, με την κρητική ομάδα να βγαίνει στην επίθεση στα τελευταία λεπτά

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Χατζηστραβός στη θέση του Κυριλλίδη 

63o λεπτό: O Χατζηδίμπας περνάει στην θέση του Κραγιόπουλου

70o λεπτό: Παραμένει χωρίς σκορ το παιχνίδι

78ο λεπτό: Τρίτη αλλαγή για τον Δικέφαλο, στη θέση του Τζοβάρα περνάει ο Παπαδόπουλος

79o λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Δοδοντσάκη να αποτυγχάνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

85ο λεπτό: Σουτ του Χατζηστραβού μέσα από την μικρή περιοχή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

90ο λεπτό: Στις καθυστερήσεις η αναμέτρηση, πάντα 0-0

Τέλος

 ...................................

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΕΡΟΙΑΒΟΗΘΗΤΙΚΟ 10/12 στις 10:000-0 στο τελικόΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΡΟΥΦ10/12 στις 11:300-0 στο τελικόΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣN. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ10/12 στις 12:000-0 στο 63' ΞΑΝΘΗ-Α.Ε.Λ.ΠΗΓΑΔΙΩΝ10/12 στις  14:30-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Α.Ο.Κ.ΛΑΥΡΑΣ11/12 στις 11:00-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣEMILEON11/12 στις 11:15-A.E.K.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΚ.ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ11/12 στις 11:30-ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ12/12 στις 12:00-

Διαβάστε ακόμη...