Μεγάλο διπλό για την Κ20 στην Αθήνα!

Για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στην Αθήνα την αντίστοιχη του βάζελου με 1-3... 
Μεγάλο διπλό για την Κ20 στην Αθήνα!

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολος Παπαβασιλείου ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές στην αρχική 11άδα, δίνοντας φανέλα βασικού και στους νεαρούς Λύρατζη και Γκαργκαλατζίδη από την Κ17. Ο Μούτσα ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Γιαλαμούδης με τον Λύρατζη στα άκρα της άμυνας, οι Δημητρίου και Δοδοντσάκης στα στόπερ, εξάρι έπαιξε ο Κυριλλίδης, με τους Νουκάρη και Καπρέτσο στα χαφ, στην κορυφή βρέθηκε ο Γκαργκαλατζίδης και οι Ματθαίου - Τζοβάρας αγωνίστηκαν ως εξτρέμ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο, που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Τζοβάρας έκλεψε την μπάλα και με συρτή σέντρα βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Μούτσα. Στο 20′ ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ματθαίου, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Καπρέτσο και δεν αστόχησε για το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία στημένη φάση στο 29′ και να μειώσει στο σκορ. Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μία ακόμα καλή ευκαιρία στην κόντρα για να αυξήσει εκ νέου το προβάδισμα.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο μέρος και στο 50′ ο Δημητρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα στα πόδια αλλά ο ΠΑΟΚ έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Μούτσα, ο οποίος κατάφερε να σταματήσει παίκτη του Παναθηναϊκού σε τετ α τετ, στην πιο μεγάλη ευκαιρία των Πρασίνων στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Γκαρσία έψαχναν την κόντρα αλλά τις περισσότερες φορές οι επιλογές τους δεν ήταν σωστές ώστε να δημιουργήσουν κινδύνους προς το τέρμα των γηπεδούχων, οι οποίοι έσφιξαν τον κλοιό γύρω και στρίμωξαν τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του, όντας όμως αρκετά φλύαροι.

Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 83′, όταν ο Χατζηστραβός έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ματθαίου, ο οποίος έφυγε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον Λύρατζη να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα και να κλειδώνει μία μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι άνοιξε μετά το 1-3, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Τζοβάρα να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Λύρατζης, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Νουκάρης (65′ Μελετίδης), Καπρέτσος (55′ Χατζηδίμπας), Ματθαίου, Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (75′ Χατζηστραβός).

...............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

To παιχνίδι γίνεται στο αθλητικό κέντρο της αθηναϊκής ομάδας (Γ. Καλαφάτης). Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπαλάσας του Συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Φράγιο και Μιχταζίδη ... 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

2ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ που αιφνιδιάζει τον βάζελο με το καλημέρα. Σκόρερ ο  Γκαργκαλατζίδης μετά από ασίστ του Τζοβάρα!

15ο λεπτό: Έχουν την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι, πιέζουν, αλλά δεν απειλούν...

20ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2!!! Δράστης ο Ματθαίου που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Καπρέτσου και διπλασίασε γα γκολ του Δικεφάλου!!! 

28ο λεπτό: Μειώνουν οι γηπεδούχοι

Και μια σημαντική λεπτομέρεια! Ο βάζελος έχει στη σύνθεσή του παίκτες που είναι ηλικιακά μεγαλύτεροι από τους δικούς μας κατά ένα και δύο χρόνια!

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

Χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚ, προθερμαίνεται όμως ο Κώστας Χατζηδίμπας που θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Γκαρσία

47ο λεπτό: Ο Μπαλάσας δείχνει την 3η κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας, καθώς προηγήθηκαν δύο στο πρώτο μισό του παιχνιδιού

50ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα από τους γηπεδούχους στην επανάληψη

55ο λεπτό: Χατζηδίμπας στη θέση του Νουκάρη

65ο λεπτό: Μελετίδης στη θέση του Καπρέτσου

70ό λεπτό: Έχουν την υπεροχή πλέον οι γηπεδούχοι, όμως ο καλοστημένος αμυντικά ΠΑΟΚ κρατάει το 1-2 και είναι επικίνδυνος στην κόντρα

75ο λεπτό: Χατζηστραβός στην θέση του Γκαργκαλατζίδη

83ο λεπτό: Πέναλτι κέρδισε ο Ματθαίου (ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα), το εκτέλεσε ο Λύρατζης και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ, 1-3 ο ΠΑΟΚ!!!

Τέλος, μεγάλο διπλό ο ΠΑΟΚ!!!

...............................................

To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑ.Ο.Κ.-A.E.K.ΚΑΝΟΝΙ3/12 0-5ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ3/12 1-2ΗΡΑΚΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑΜΑΤΤΑ3/123-0ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ4/121-1Α.Ε.Λ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΤΥΡΝΑΒΟΥ4/121-0ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ.Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ4/121-3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ4/12 στις 14:306-0 στο 75'ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ05 Δεκεμβρίου 2016 11:00-
TAGS:

Διαβάστε ακόμη...