"Να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα" (vid)

O Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Κ20 στην επόμενη φαση του Youth League της UEFA, τόνισε πως στόχος είναι η προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα.
"Να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα" (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ όσους ήρθαν εδώ σήμερα για να μας δουν. Πρέπει να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα και θα κάνουμε τη δουλειά μας, για να πετύχουμε αυτό που πρέπει".

Σχολιάζοντας τη σημερινή εμφάνιση, τόνισε: "Ήταν πολύ σημαντική η πρόκριση, καθώς για πρώτη φορά τα παιδιά αυτά έπαιξαν στο Champions League και είναι φυσιολογικό που είχαν λίγο άγχος. Όλοι δούλεψαν καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση".

Όσο για τους στόχους της ομάδας: "Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Προχωράμε βήμα βήμα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Δεν είναι πλέον παιδιά και θα πρέπει να γίνουν άντρες, αυτοί οι παίκτες. Στα 17-18 πρέπει να μπορέοσυν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Κάθε μέρα δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είναι σημαντικό να δουλέψουμε το μυαλό μας. Έχουμε καλούς παίκτες. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...