Πρεμιέρα με την Ξάνθη για την Κ17

Με την αύρα του πρωταθλητή και την πολυτέλεια ενός πλουσιότατου και ταλαντούχου ρόστερ, η Κ17 του ΠΑΟΚ μπαίνει επισήμως στο γήπεδο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Πρεμιέρα με την Ξάνθη για την Κ17

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στις 14.00 στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, την ίδια ομάδα που «υπέταξε» στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι.

Το πρωτάθλημα χωρίζεται στο βόρειο και στο νότιο όμιλο και για να ολοκληρωθεί διεξάγονται τέσσερις γύροι των επτά αγωνιστικών. Τον βόρειο όμιλο συνθέτουν οι: ΠΑΟΚ ΑΕΛ, Βέροια, ΑΕΠ Ηρακλής, ΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Στο νότιο όμιλο συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Λεβαδειακός και Πλατανιάς.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον 1ο γύρο έχει ως εξής: ΠΑΟΚ – Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – ΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Βέροια, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και ΑΕΛ – ΠΑΟΚ.

Ο χάρτης της Κ17

Την φετινή Κ17 αποτελούν 36 ποδοσφαιριστές. Είναι μια μίξη της περσινής πρωταθλήτριας Κ17 και της περσινής φιναλίστ του πρωταθλήματος Κ15, ενώ προστέθηκαν και οκτώ μεταγραφές. Είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001. Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ προστέθηκαν οι: Νεκτάριος Αζίζ, Απόστολος Διαμαντής, Πέτρος Καλουτσικίδης, Ιωάννης Μιχαηλίδης, Χρήστος Στοϊνοβιτς, Χαράλαμπος Τοπάλ και Βασίλειος Τουλίκας. Να σημειωθεί ότι οι Χρήστος και Δημήτρης Βουτσάς είναι αδέρφια, οι Αθανάσιος και Αναστάσιος Μπαταλαμάς δίδυμοι, ενώ ο Χρήστος Στοϊνοβιτς είναι αδελφός του μικρότερου Αθανάσιου, που αγωνίζεται στην Κ14.

Επίσης, 15 από τους 36 της ομάδας ζουν στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Αζίζ, Διαμαντή, Μιχαηλίδη, Στοϊνοβιτς, Τοπάλ, Τουλίκα, Συλλέκτη, Τάχατο, Δούμτση, Τσιγγάρα, Σαλαμούρα, Θεοδωρίδη, Γαϊτανίδη και Προβατίδη.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Συλλέκτης Ευάγγελος, Καζουλίδης Ηλίας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Βουτσάς Δημήτριος, Βουτσάς Χρήστος, Τσαούσης Μάριος, Λύρατζης Ελευθέριος, Μουτζούρης Αγγελος, Τάχατος Ευστάθιος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Στοϊνοβιτς Χρήστος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Τουλίκας Βασίλειος

ΜΕΣΟΙ

Κύρτσος Ευάγγελος, Δούμτσης Γεώργιος, Τσιγγάρας Θεοχάρης, Χατζής Νικόλαος, Μανιώτης Σεραφείμ, Σαλαμαρούρας Αχιλλέας, Διαμαντής Απόστολος, Ατματζίδης Σπυρίδων, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Βρακάς Γεώργιος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Πουρναράς Θεόδωρος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Μιχαηλίδης Ιωάννης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκαργκαλατζίδης Αλέξανδρος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Καλουτσικίδης Πέτρος, Προβατίδης Ανέστης, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Αζίζ Νεκτάριος, Τοπάλ Χαράλαμπος

Την ομάδα προπονούν οι Βασίλειος Μήττας και Βασίλειος Καναράς, γυμναστές είναι οι Ανέστης Ασλανίδης και Πέτρος Τσαπακίδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτριος Κρυωνάς, φυσιοθεραπευτής ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και φροντιστής ο Ευάγγελος Μπαμπάτσης.

Γενικός αρχηγός είναι ο Σταύρος Σαράφης.

Διαβάστε ακόμη...