Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Κ17! (vid)

Δεν τα κατάφερε η Κ17 στη Βουδαπέστη κόντρα στην Σπάρτα Πράγας για τα προημιτελικά του Future Talents Cup και αποκλείστηκε στα πέναλτι!
Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Κ17! (vid)

Σε μία άκρως θεαματική αναμέτρηση, ΠΑΟΚ και Σπάρτα Πράγας ήρθαν ισόπαλες με 2-2, με τους Τσέχους να πανηγυρίζουν στα πέναλτι την πρόκριση στα ημιτελικά του Future Talents Cup που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Οι παίκτες της Σπάρτα Πράγας στάθηκαν τυχεροί μόλις στο 5′ και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από μία περιπετειώδη φάση. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Με άπιαστο βολέ του Χατζηστραβού έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 11′. Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και κατάφεραν στο 22′ με μία... φωτοβολίδα του Παπαθανασίου να ολοκληρώσουν την ανατροπή πηγαίνοντας στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 2-1.

Στην επανάληψη οι Τσέχοι έψαξαν την ισοφάριση, πιέζοντας ψηλά και λίγο πριν το φινάλε βρήκαν το γκολ σε κόντρα επίθεση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι με το τελικό 3-5 να δίνει την πρόκριση στην Σπάρτα.

Το ταξίδι του Δικεφάλου στην Ουγγαρία δεν τελειώνει όμως εδώ καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Κλαμπ Μπριζ-Βοϊβοντίνα, σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις πέντε έως οκτώ.

Ο προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ, Άγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στο paokfc.gr δηλώνοντας τα εξής:«Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να κρατήσουμε την ομάδα σε φόρμα ενόψει του Final Four της Super League. Παίζουμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και συλλέγουμε πολύτιμες εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε» .

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Τσαούσης (51′ Λύρατζης), Δημητρίου, Βουτσάς, Χατζηστραβός (40′ Μίσκοβιτς), Αηδονίδης, Μελετίδης (51′ Νουκάρης), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας (51′ Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (51′ Υφαντίδης).

Διαβάστε ακόμη...