Προσβασιμότητα και συμπεριληπτικότητα

Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.
Προσβασιμότητα και συμπεριληπτικότητα
Photo Credits: @PAOKFC

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη  βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!

Διαβάστε ακόμη...