«Βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καρδίτσας τοποθετήθηκε για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε καλώντας άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες του.
Πηγή: thessports.gr
«Βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»
Photo Credits: @thessports.gr website

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή ο μπασκετικός ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα της πόλης μας. Υποχρέωση μας ,από το 1926 μέχρι και σήμερα, η στήριξη σ αυτά τα 4 γράμματα, δίνοντας το παρόν όπου αγωνίζεται. Στη περίπτωση αυτή τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού η ομάδα του ασκ αποφάσισε να μη παρέχει εισιτήρια την ημέρα του αγώνα καθώς και μέσα από το διαδίκτυο.

Συμπεριφορά δυσανάλογη με αυτή που είχε όταν φιλοξενούσε αθηναϊκές ομάδες. Τονίζοντας έτσι το ποσό ανεπιθύμητος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ..(γνωστό το έργο άλλωστε).Τ ο γεγονός αυτό έφερε εμάς και τους συνοπαδούς που επισκέφθηκαν τη πόλη μας ακόμη μια φορά αντιμέτωπους με διάφορους τοπικούς σερίφηδες που απειλούσαν με συλλήψεις επειδή το σύνολο των εισιτηρίων που είχαμε στα χέρια μας ήταν λίγο μικρότερο από τον αριθμό των οπαδών μας.

Εμείς από μεριάς μας το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι, να ευχηθούμε στη τοπική ομάδα καλή διάλυση και να ζητήσουμε από την ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΗ ΚΑΕ να σταματήσει αυτή η αδιαφορία προς τον κόσμο και το αγωνιστικό κομμάτι.

ΥΓ: ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ

ΥΓ4:ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ»
 

Διαβάστε ακόμη...