Πολύ καλύτερη η συγκομιδή στα Play Off

Από paok24.com: Πριν μπούμε στα Play Off, είχαμε σχολιάσει αρκετές φορές το πρόβλημα, που έχει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι και στο πως θα μπορούσε ν' αλλάξει αυτό ενόψει του μίνι πρωταθλήματος, καθώς οι αντίπαλοι του Δικεφάλου, θα ήταν οι Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κι ο Αστέρας Τρίπολης.
Πηγή: paok24.com
Πολύ καλύτερη η συγκομιδή στα Play Off

Σε σύνολο 10 αναμετρήσεων με αυτούς τους πέντε και ρεκόρ συγκομιδής τους 30 βαθμούς, οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν μόλις 10, ενώ στα εκτός έδρας είχαν μόλις μία ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ. Μετά από έξι αγωνιστικές στα Play Off, ο Δικέφαλος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Άρη, έχει ηττηθεί μία φορά ενώ μετρά τρία συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς να δεχθεί γκολ. Αυτό από μόνο του δείχνει πως όντως κάτι άλλαξε στην προσέγγιση των ντέρμπι.

Μπορεί η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να μην είναι θετικό αποτέλεσμα ωστόσο ο βαθμός αυτός ήταν ο 11ος του ΠΑΟΚ σε έξι αγωνιστικές. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε δηλαδή να συγκεντρώσει παραπάνω βαθμούς, από όσους είχε μαζέψει σε 10 αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας, σε έξι παιχνίδια. Μάλιστα αν δούμε τα παιχνίδια με ακρίβεια έδρας κι αντιπάλου στην κανονική διάρκεια οι ασπρόμαυροι στα αντίστοιχα έξι παιχνίδια είχαν τον αρνητικότατο απολογισμό των 5 βαθμών.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων άλλαξε μέσα στα Play Off, με την ομάδα πλέον να έχει ξεκάθαρη στόχευση σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα στο διάστημα αυτό έχει έρθει κι η νίκη μέσα στην έδρα της ΑΕΚ για τον ημιτελικό του κυπέλλου. Στο παιχνίδι αυτό σίγουρα η απόδοση των παικτών δεν ήταν "θεαματική" αλλά βρέθηκε ο τρόπος να παρθεί το αποτέλεσμα, που δεν είχε έρθει για παράδειγμα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος της ένωσης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...