Μαρκόπουλος: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή, επισημαίνοντας πως καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.
Μαρκόπουλος: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρκόπουλου:

"Ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα το ελληνικό πρωτάθλημα θα κυλήσει κανονικά. Το άθλημα έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχει μία δυνατή ομάδα, παίζει δυνατά στο παιχνίδι, έχει καλούς περιφερειακούς, χρειάζεται προσοχή, γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι "αναγνωριστικά". Έχουμε αρκετούς παίκτες άπειρους, χωρίς παρουσία στην Α1, χρειάζονται να πάρουν παιχνίδια.

Σήμερα μιλάμε για το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους κύριους στόχους μας, τον αποκτήσαμε και αγωνίζεται κανονικά στην ομάδα μας. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, που προς στιγμήν υπήρξε ο κίνδυνος να μη βρίσκεται στην ομάδα. Όταν ξέρεις ότι μπορεί να χάσεις τον παίκτη σου, σίγουρα προβληματίζεσαι.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η δύναμή του, μία δύναμη που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ιδανικές για τους αθλητές. Ο κόσμος είναι η ομάδα και πρέπει να δίνει το "παρών" και να συμπαραστέκεται στην ομάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτή παίζει καλά ή όχι".

Διαβάστε ακόμη...