"Νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ"

Δηλώσεις έκανε ο Γουίλιαμ Χάτσερ στο Παλατάκι, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και το ματς με την Ζολνόκι.
"Νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ"

Αναφορικά με την επιστροφή του: "Αισθάνομαι πολύ ωραία που γύρισα στον ΠΑΟΚ. Νιώθω πολύ άνετα στην Θεσσαλονίκη και η προσαρμογή μου είναι πολύ εύκολη. Η προπόνηση πάει καλά, πρέπει βέβαια να μάθω τους παίκτες και τα συστήματα, αλλά για την ώρα όλα εξελίσονται πολύ φυσιολογικά".

Για το παιχνίδι με την Ζολνόκι που έρχεται: "Το Eurocup είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά. Η Ζολνόκι είναι δύσκολη ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε γιατί το επίπεδο του ουγγρικού πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο του ελληνικού. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας, ωστόσο,δείχνει να αποκτά ομοιογένεια, ο συνδετικός ιστός υπάρχει, πιστεύω θα έχουμε ένα καλό σύνολο".

Για τις διαφορές που συνάντησε στην ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του: "Η ομάδα φέτος είναι πιο αθλητική, αποτελείται από πιο νεαρά παιδιά, αλλά διαθέτει και παίκτες με εμπειρία Ευρωλίγκας, όπως ο Βασιλειάδης και ο Τέπιτς. Εχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα, που είναι και σκόρερ και πασέρ. Αισθανόμαστε πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και υπάρχει συμπάθεια μεταξύ μας".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει σοβαρές βλέψεις, δεν είναι άπιαστο το επίπεδο των δύο μεγάλων. Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα έχει πολύ καλή παρουσία μέχρι το τέλος της σεζόν".

Για το ότι μετά τον τραυματισμό του Τσόχλα η ομάδα βασίζεται πάνω του: "Δεν υπάρχει επιλογή από την στιγμή που υπάρχει ο τραυματισμός του Τσόχλα. Το θετικό είναι ότι έχω ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, ξέρω και τον κόουτς και όλο το προπονητικό τιμ. Είναι άνετος και δεν αισθάνομαι κάποια πίεση. Μπορώ να ενσωματωθώ αμέσως στην ομάδα, ξέρει και η ομάδα τι μπορεί να περιμένει από εμένα, ξέρω κι εγώ τι να περιμένω από την ομάδα".

Τελειώνοντας, για τη συνάντηση με παλαιότερους συμπαίχτες: "Εχω παίξει ξανά με τον Μαργαρίτη, τον Δέδα, τον Χαραλαμπίδη, τον Λιάπη. Ηταν πολύ ευχάριστη η υποδοχή, όλοι είπαν ότι χάρηκαν που με είδαν. Ελπίζω να λένε την αλήθεια (γέλια). Εγώ, πάντως, χάρηκα που τους είδα".

Διαβάστε ακόμη...