«Να ανεβάσουμε κι άλλο την ποιότητά μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ στο περιθώριο της κλήρωσης της Basket League, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) στο Σούνιο.
«Να ανεβάσουμε κι άλλο την ποιότητά μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον σχεδιασμό της του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, αλλά και για την επιθυμία του να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα καλύτερη σε σχέση με πέρυσι...

«Είμαστε ακόμα στη μέση της μεταγραφικής περιόδου. Υπολείπεται ένα σημαντικό κομμάτι του ρόστερ. Έχουμε κρατήσει έναν ελληνικό κορμό από πέρσι και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Phil Goss, ο οποίος ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας από πέρσι.

Πέρσι είχαμε μια ομάδα που έδειξε ποιότητα και το μοντέλο που θέλουμε για τον ΠΑΟΚ. Μέσα από το μεγάλο ανταγωνισμό του νέου πρωταθλήματος, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να αναπτυχθούμε και να ανεβάσουμε κι άλλο την ποιότητά μας»

Σε ερώτηση για το μοντέλο λειτουργείας του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Το μοντέλο του ΠΑΟΚ, στηρίζεται στην πολύ καλή επαφή και την επικοινωνία ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση. Στηρίζεται στην τεχνογνωσία, κάτι που είναι σπάνιο όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Στηρίζεται και στη μεγάλη δίψα για διάκριση και στην αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται από όλους».

Διαβάστε ακόμη...