«Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ... σπέσιαλ για τον ΠΑΟΚ!»

Ο Κέβιν Ντίλαρντ ενθουσιάζει ως τώρα με τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στο SDNA, τονίζει πως είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.
«Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ... σπέσιαλ για τον ΠΑΟΚ!»

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ δήλωσε πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ... σπέσιαλ για τους "ασπρόμαυρους".

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Ντίλαρντ στο SDNA:

Για τις πρώτες του εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: "Είναι όπως τα περίμενα. Μίλησα πριν έρθω με τον προπονητή, είχε ένα όραμα για την ομάδα και εγώ ένα δικό μου που ταίριαζε και νομίζω ότι εδώ, υπάρχει μία ομάδα πολύ δυνατή. Όλοι έχουμε ήδη δεθεί και είχαμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Ακόμα και αν ακόμα μαθαίναμε ο ένας με τον άλλον, κερδίσαμε κάποιες πολύ ποιοτικές ομάδες στα φιλικά και ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν".

Για τη ποιότητα της ομάδας του Δικεφάλου: "Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Κυρίως επειδή κανένας ,δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Κάθε παίκτης είναι καλός και σε κάτι διαφορετικό και ενώνοντας όλα αυτά, δημιουργούμε ένα καλό γκρουπ. Ο ένας παίκτης συμπληρώνει τον άλλον. Ο καθένας κάνει και διαφορετικά πράγματα και νομίζω ότι δεν θα μπορέσει κάποιον να πει, πως υπάρχει ένας τρόπος να νικήσεις φέτος τον ΠΑΟΚ. Όσο θα προχωράμε μαζί θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο σκληροί".

Για την άποψη του για τον προπονητή Ηλία Παπαθεωδόρου: " Σπουδαίος προπονητής! Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα εδώ. Αισθάνομαι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό εδώ στον ΠΑΟΚ".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ φέτος: "Νομίζω ότι έχουμε έναν πολύ ρεαλιστικό στόχο και αυτός είναι να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δουλεύουμε καθημερινά για να τα καταφέρουμε".

Για τις δικές του πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα και αν πρέπει να περιμένουμε περισσότερα: "Όντως έκανα καλή προετοιμασία. Ωστόσο θεωρώ ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν νομίζω ότι έχω παίξει ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ. Όσο μαθαίνω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, νομίζω πως θα μπορώ και εγώ να δίνω περισσότερα".

Αν θέλει να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη: "Ναι φυσικά. Μου αρέσει να παίρνω την ευθύνη. Όμως ο καθένας από εμάς έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα όταν χρειαστεί".

Για τον αγώνα με τον Άρη: "Ανυπομονώ για την αναμέτρηση αυτή. Μου αρέσει να παίζω σε ντέρμπι εκτός έδρας. Δεν υπάρχει καλύτερα συναίσθημα από το να πηγαίνεις εκτός έδρας και να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου. Να είναι χιλιάδες κόσμου που να σου λένε πως δεν μπορείς και εσύ να τους αφήνεις άφωνους. Είναι το καλύτερο συναίσθημα".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ελπίζω όλοι να πιστεύουν σε εμάς όσο πιστεύουμε και εμείς στους εαυτούς μας. Νιώθω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ σπέσιαλ για εμάς. Πιστεύω πως μετά τα πρώτα ματς θα το καταλάβουν και οι φίλαθλοι μας, αν δεν το έχουν ήδη καταλάβει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο φανατικό θορυβώδες κοινό μας".

Διαβάστε ακόμη...