«Να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά»

Την άποψη του για τη σειρά με το Λαύριο και το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα εξέφρασε μέσω του paokbc.gr ο Thaddus McFadden.
«Να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά»

O 29χρονος guard του ΠΑΟΚ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά επισήμανε ότι στον εκτός έδρας αγώνα η ομάδα δεν θα έχει το περιθώριο για κακό ξεκίνημα.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδα εν όψει playoffs, ο McFadden ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο επίπεδο που πρέπει για το κρισιμότερο σημείο της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Thaddus McFadden:

Για το πώς κρίνει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με το Λαύριο: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Nathan Sobey και Ivan Aska: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα playoffs».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει playoffs: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να νικήσει στο Λαύριο: «Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατομική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά».

Διαβάστε ακόμη...