"Ανυπομονώ για το παιχνίδι ..."

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Aleksandar Dzikic, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε...
"Ανυπομονώ για το παιχνίδι ..."

Για το αν είδε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αρη και έβγαλε κάποια συμπεράσματα: "Είδα το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ νίκησε ενώ είχε 0/20 τρίποντα, οπότε αυτό είναι κάτι καλό, δε γίνεται να είναι κακό. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτόν τον καιρό καλύτερη ομάδα από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, αφού έχει διώξει παίκτες, έχει καλή χημεία, υπάρχει μια ιεραρχία στην ομάδα καθώς ξέρουν όλοι ποιος θα μπει ποιος θα βγει. Σέβομαι πολύ τον Μαρκόπουλο, είναι από τους παραδοσιακούς προπονητές που καταλαβαίνει καλά το μπάσκετ και ανυπομονώ για το παιχνίδι."

Για το αν νιώθουν καλά στην Παρτιζάν μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα; "Η πιο σημαντική μέρα για κάθε παιχνίδι είναι η επόμενη, όταν βλέπουμε ποιοι είναι τραυματίες και ποιοι όχι. Ήταν πολύ καλό που νικήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν το ντέρμπι. Κάνει μια εκπληκτική χρονιά ο Ερυθρός Αστέρας, είμαστε χαρούμενοι αλλά έχουμε κάποιους παίκτες τραυματίες οι οποίοι δεν θα παίξουν αύριο (8/2)"

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί ...: "Δεν θέλω να δώσω ονόματα, γιατί δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα λείψουν, δε θέλω να σας κοροϊδέψω. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε τραυματίες και έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όλο τον Φλεβάρη, πρέπει να δούμε σε ποια παιχνίδια μπορούν να λείψουν κάποιοι, σε κάποια άλλα, άλλοι. Θα δούμε αν οι τραυματίες μπορούν να παίξουν με παυσίπονα ή ακόμη και με ενέσεις" 

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για τις δηλώσεις που έκανε σε σέρβικα ΜΜΕ, και στις οποίες κατονόμασε ποιοι παίκτες ίσως δεν αγωνιστούν... "Ο Βελίτσκοβιτς ήταν να μην παίξει και με τον Ερυθρό Αστέρα, τελικά είπε ότι θέλει να παίξει και έπαιξε, δεν μπορώ να σας πω ότι ο Βελίτσκοβιτς και ο Γκόρντον δεν θα παίξουν για παράδειγμα και αύριο αν τους δείτε στο παρκέ να νομίσετε ότι ήθελα να σας κοροϊδέψω, είναι μια απόφαση που θα παρθεί την τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα"

 

Διαβάστε ακόμη...