«Τιμή μας που παίζουμε στον ΠΑΟΚ»

Αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος δήλωσαν αποκλειστικά στο acpaok.gr:
«Τιμή μας που παίζουμε στον ΠΑΟΚ»

Αφεντούλα Μαγαλιού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία και έχει τη δική του ιστορία. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της και να φτάσει όσο το δυνατότερο πιο ψηλά!».

Κατερίνα Κουλουμπή: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!».

Μυρτώ Σταμπουλίδου: «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα! Ευχαριστώ το προπονητικό team και τη Διοίκηση, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σ' εμένα και με έφεραν σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να καταφέρω μέσα από τις προπονήσεις και τη βοήθειά τους να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους!».

Λολίτα Λύμουρα: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίξω σε ένα μεγάλο Σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι ανθρωποι της Διοίκησης!».

Διαβάστε ακόμη...