Μαρκόπουλος και Marshall για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αεκ στο PAOK Sports Arena και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και ο Rawle Marshall αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι
Μαρκόπουλος και Marshall για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αεκ στο PAOK Sports Arena, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1 και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και ο Rawle Marshall αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: "Η αεκ είναι μία δυνατή ομάδα, που βρίσκεται σε μία περίοδο προσαρμογής με τις προσθήκες των Grundy και Ντικούδη, που μπορεί να μην έκαναν προετοιμασία, αλλά είναι παίκτες έμπειροι και την ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό. Η αεκ είναι ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και για αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή. Πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή την άμυνα και φυσικά να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας, που πάντα μας δίνει ώθηση στο παιχνίδι".

Ο Rawle Marshall από την πλευρά του υποστήριξε: "Η αεκ είναι μία ομάδα που , όπως και ο αρης παίζει σκληρή άμυνα κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εφόσον έχουμε στο μυαλό μας αυτό που θα αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε σταθερή απόδοση, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, για να πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...