Νίκη για να κλειδώσει την 4άδα...

Τον Ηλυσιακό αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (εκτός έδρας) η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της  25ης αγωνιστικής της Basket League.
Νίκη για να κλειδώσει την 4άδα...

Τηλεοπτική μετάδοση δεν υπάρχει, αλλά θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα από το live score του paokmania. Το παιχνίδι παρουσιάζει αμφίπλευρο ενδιαφέρον καθώς ο ΠΑΟΚ με νίκη κλειδώνει την υπόθεση 4άδα, ενώ οι γηπεδούχοι ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο χαρτί για την παραμονή τους στην Α1.

Οι γηπεδούχοι με 30 βαθμούς μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Ίκαρο, ενώ ένα σκαλί πιο πάνω (31 βαθμοί), βρίσκεται ο Πανελευσινιακός που παίζει την ίδια ώρα στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ...

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για την αναμέτρηση επεσήμανε: «Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα μετά από μία περίοδο χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό είναι κάτι που πάντα δημιουργεί ένα προβληματισμό. Ελπίζουμε ότι με την δουλειά που κάναμε, δεν θα επηρεαστούμε αρνητικά. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ηλυσιακό που παίζει το τελευταίο του χαρτί και καίγεται για τη νίκη κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλει προσήλωση και αφοσίωση σε αυτά που έχουμε πει και σωστές αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χτες στην Αθήνα και οι 12 καλαθοσφαιριστές που την αποτελούν είναι οι: Mark Payne, D.J. Cooper, Κώστας Χαραλαμπίδης, Απόλλων Τσόχλας, Goran Vucicevic, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Καλλές, Γιώργος Μπόγρης, Λεωνίδας Κασελάκης και Μιχάλης Λιάπης.

Σύμμαχος του Δικεφάλου είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, καθώς σε 11 παιχνίδια που έγιναν μέχρι σήμερα, μόλις μία νίκη έχει ο Ηλυσιακός και αυτήν την πέτυχε το 2011 στο κλειστό των Ιλισίων (75-69). Στον πρώτο γύρο, στην Paok Sports Arena,  είχε επιβληθεί εύκολα ο ΠΑΟΚ με 84-49.

Διαβάστε ακόμη...