Ώρα για μπάσκετ!!!

Τέρμα οι δικαιολογίες! Ήρθε η ώρα να σταθούμε  δίπλα στην ομάδα μας και να την οδηγήσουμε ξανά προς την κορυφή...
Ώρα για μπάσκετ!!!
Τέρμα οι δικαιολογίες! Ήρθε η ώρα να σταθούμε  δίπλα στην ομάδα μπάσκετ και να την οδηγήσουμε ξανά προς την κορυφή. Ο δρόμος που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο, δείχνει πλέον ανοικτός αφού ο φετινός ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί σε μια σταθερή αξία , που κοιτάει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο.

Τα τελευταία χρόνια τα είδαμε όλα. Πιο κάτω δε γινόταν να πάμε. Φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού, αλλά τώρα με μια σοβαρή ΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση και ένα από τα καλύτερα προπονητικά team , τα σημάδια είναι φανερά υπέρ μας. Για χάρη του ένδοξου παρελθόντος και την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, πρέπει να βρεθούμε όλοι -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- δίπλα στην ομάδα.

Το Σάββατο δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ας ξεκινήσουμε από το ματς  με τον Κολοσσό να δείχνουμε την τεράστια  δύναμή μας, έτσι ώστε να δώσουμε να καταλάβουν οι πάντες,  τη δύναμη που εκπέμπει η Paok Sports Arena, υποχρεώνοντας όλους ανεξαιρέτως τους  αντιπάλους μας,  «να νιώσουν τα δόντια μας πάνω στο πετσί τους».

Το πνεύμα του μαχητή που δείχνουν σε όλα ανεξαίρετα τα φετινά παιχνίδια  οι παίκτες μας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και θα είναι άδικο αν η προσπάθειά τους αυτή δεν ανταμειφθεί με την παρουσία μας και το χειροκρότημά μας, όχι μόνο το απόγευμα του Σαββάτου αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες στην Paok Sports Arena (play off)...

Η μεγάλη περιπέτεια στην οποία είχε εμπλακεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δείχνει να ανήκει πια στο παρελθόν. Οι απίστευτες και πολύ ταπεινωτικές - έως εξευτελιστικές- καταστάσεις που βιώσαμε όλοι μας τις προηγούμενες σεζόν να κλειδωθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του συλλόγου. Όπως πολύ έξυπνα έγραψε κάποιο από τα παλιότερα μέλη της admin team: "Το κλειδί να λιώσει σε χυτήριο μετάλλων, ώστε ποτέ πια να μην ανοίξει κάποια κερκόπορτα και εμφανιστούν μπροστά μας παρόμοια σκηνικά".

Δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Έφτασε επιτέλους η ώρα του ασπρόμαυρου λαού, να δώσει το βροντερό παρόν στην Paok Sports Arena το απόγευμα του Σαββάτου στέλνοντας μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο είναι ζωντανός, αλλά πανέτοιμος για "υψηλές πτήσεις"

Διαβάστε ακόμη...