"Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε τη νίκη"

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι που μετέδωσε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και στην κλήση του στην Εθνική ομάδα.
"Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε τη νίκη"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: "Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε σωστά, σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην αθλητικότητα του Προμηθέα, που ίσως μετά τον Παναθηναϊκό είναι και η πιο αθλητική ομάδα της Basket League. Πήραμε πιο πολλά ριμπάουντ από αυτούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον αγώνα"

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: "Αν και δεν είναι της ημέρας, γιατί σήμερα είμαστε στην Πάτρα με τον ΠΑΟΚ, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίζει για την Εθνική ομάδα και να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν θα αποτελέσω εξαίρεση εγώ, είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση"

Για τις απουσίες των γηπεδούχων, σχολίασε: "Απουσίες δεν είχε μόνο ο Προμηθέας και εμείς είχαμε δύο απουσίες, μας έλειπαν οι Χαραλαμπόπουλος - Τσόχλας. Είμαστε όμως και οι δύο ομάδες με μεγάλο ρόστερ, οπότε δεν θεωρώ ότι είναι δικαιολογία οι απουσίες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο τέλος. Προσαρμοστήκαμε πάνω στις αλλαγές του Προμηθέα και με το επιθετικό ταλέντο του Βαγγέλη, πήραμε το παιχνίδι"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αν και ήταν συνεχώς μπροστά στο ματς, βρέθηκε κάποια στιγμή στο -5, υπογράμμισε: "Αυτό είναι κάτι που κάνει ακόμη πιο μεγάλη τη νίκη μας, δείξαμε χαρακτήρα! Είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα τέτοιου ρυθμού αν σου γυρίσει το παιχνίδι να επιστρέψεις και να πάρεις τη νίκη, οπότε για μας είναι ακόμη πιο τιμητικό το ότι κερδίσαμε μέσα σε μια έδρα όπου έχουν περάσει μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός"

Για τη συνέχεια της σειράς, δήλωσε: "Τώρα που έχουμε το πλεονέκτημα, θεωρώ ότι αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, είναι στο χέρι μας να καθαρίσουμε τη σειρά"

Διαβάστε ακόμη...