Να συνεχίσει το σερί και στη Λάρισα!

Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία θέλει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο...
Να συνεχίσει το σερί και στη Λάρισα!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30, θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από την ΕΡΤ 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.   

Ο Δικέφαλος που προέρχεται από σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη, καλείται να πάρει τη νίκη στη Λάρισα, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία τους!   Η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίστηκε στη θεσσαλική πόλη ήταν στις 28 Απριλίου 2010 όταν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου συνέτριψε την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Ολύμπια Λάρισας με 93-65. Σε εκείνο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ο Ντρόμπνιακ είχε 15 και ο Γκρέγκορι 14 πόντους. Για την Ολύμπια ο Παπαϊωακείμ είχε 12 όσους και ο Γκριν.

Από τότε κύλησε ... πολύ νερό στο αυλάκι, για να φτάσουμε στο σήμερα όπου μια άλλη ομάδα της Λάρισας βρίσκεται στον δρόμο μας. Μια ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας και του Φάρου Κερατσινίου, αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης χωρητικότητας 3.958 θεατών, είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες. Στην έδρα του έχει κερδίσει Πανιώνιο, Τρίκαλα και Κόροιβο Αμαλιάδας (η τελευταία του νίκη από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα), ενώ εκτός έχει επικρατήσει μόνο της Κύμης.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στο www.paokbc.gr: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτούς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φύγουμε γρήγορα από τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς μας και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους αγώνες. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε νέους και έμπειρους Έλληνες παίκτες και σε μια τριάδα ξένων, με πρώτο από όλους τον Roeland Schaftenaar, που έχει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πιστεύω ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει έστω και λίγο, καθώς προπονήθηκε σήμερα. Έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες και πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι στο ρόστερ, θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος, Krubally, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Χαραλαμπόπουλος, Καραμανώλης, Κατσίβελης, Jackson, Goss, Jones.

Διαβάστε ακόμη...