«Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings για την 6η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, ότι οι παίκτες του είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος και έτσι έφτασαν σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη.
«Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε ακόμα ότι η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ήρθε μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ αναφέρθηκε και στους διεθνείς της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Προερχόμασταν από ένα πάρα πολύ δύσκολο και κοπιαστικό πρόγραμμα τις τελευταίες 10 μέρες, με παιχνίδι με τον Άρη που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι να έρθουμε εδώ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη διοίκηση του Ρεθύμνου για τη διευκόλυνση που μας έκανε να μας παραχωρήσει το γήπεδο μία μέρα νωρίτερα.

Οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, ελέγξαν το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους και τους πετύχαμε και νομίζω ότι η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη και μας χαροποιεί πάρα πολύ. Στη διακοπή που έχουμε θα πάρουμε ορισμένες ανάγκες, τις οποίες έχουμε ανάγκη και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε ακόμα πιο έντονα, παρά τα προβλήματα που θα έχουμε με τις απουσίες διεθνών μετά από χρόνια για την ομάδα. Αυτό φυσικά, είναι κάτι ευχάριστο για την ομάδα μας και είμαστε περήφανοι για αυτό, αλλά θα μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συνοχή μας και στις προπονήσεις. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο και καλή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Από την πλευρά του Ρεθύμνου μίλησε ο βοηθός του Νίκου Βετούλα, Σταύρος Μυκονιάτης:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την σαφώς δίκαιη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Μας κόστισε η εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους μέσα στην έδρα μας, αλλά και τα 13 παραπάνω ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Όταν πλησιάσαμε το παιχνίδι στους 5 στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου, δεν αντιδράσαμε σωστά και κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω στο διάστημα της διακοπής, να λύσουμε τα θέματα μας και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...