Με στόχο το διπλό στην Πάτρα ...

Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πατρών...
Με στόχο το διπλό στην Πάτρα ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας και ο Μαρκόπουλος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, σε ένα σημαντικό παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι καθοριστικό στη μάχη της 4ης θέσης, την οποία ο Δικέφαλος διεκδικεί από Αρη και Κολοσσό, με τις τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στους 25 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι με 20 βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δίνουν τη δική τους μάχη για τη σωτηρία, έχοντας από κάτω τους μόνο τη Δόξα Λευκάδας, ενώ προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο Ρέθυμνο με 71-56.

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα από την Παρτιζάν στο καλάθι, για τα play offs του Basketball Champions League, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι θεωρείται από τους παίκτες και το προπονητικό team κομβικό για τη συνέχεια, καθώς μόνο με νίκη ο ΠΑΟΚ θα έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάληψη της 4ης θέσης του πρωταθλήματος και ας απομένουν αρκετά παιχνίδια για την ολοκλήρωσή του...

Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν πρόσφατα με την προσθήκη του 32χρονου Στιβ Μπαρτ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο κινέζικο πρωτάθλημα έχοντας πολύ υψηλά νούμερα στη στατιστική του...

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στην Πάτρα συνολικά 15 φορές και ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τις 9 από αυτές, αν και στις  τελευταίες δύο επισκέψεις του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών έφυγε χαμένος (2014--15 ήττα με 80-70 και 2015-16 ήττα με 69-68 σε συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο!) 

Ο ΠΑΟΚ "πλήρωσε" τους Πατρινούς με το ίδιο νόμισμα επικρατώντας στο φετινό παιχνίδι του α' γύρου με 84-83, με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν στην τελευταία τους επίθεση (Τσιάρας - Καλινόσκι)

Διαβάστε ακόμη...