«Μέσα από την άμυνα πήραμε τη διαφορά»

Ο Απόλλωνας Τσόχλας, μετά τη νίκη επί της Λευκάδας, δήλωσε πως στην αρχή υπήρξε προβληματισμός με τις αλλαγές που είχε η Δόξα, αλλά ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε γρήγορα και έφτασε στη νίκη...
«Μέσα από την άμυνα πήραμε τη διαφορά»

Ο guard του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν περίεργο λόγω των απουσιών της Δόξας, αλλά όταν η ομάδα προσαρμόστηκε έφτασε στη νίκη.

«Για εμάς ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, λόγω των τραυματιών της αντίπαλης ομάδας που την οδήγησαν να παίξει με ασυνήθιστα σχήματα. Αυτό μας δυσκόλεψε στην αρχή, καθώς δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Στη συνέχεια προσαρμοστήκαμε και μέσα από την άμυνα μας, βάλαμε πιο εύκολα καλάθια, πήραμε τη διαφορά που θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη».

Για την προσαρμογή του Thadd Mc Fadden στην ομάδα: «Είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειάζεται λίγο χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί. Ο Mc Fadden είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι στο μέλλον θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Για το τι θα κρατούσε από το σημερινό ματς για τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε την ανάλυση για το ματς με τη Ventspils. Κρατάμε την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου που μας έδωσε τη διαφορά. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και στη Λετονία, προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, μίλησε ο Γιάννης Ψαθάς:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε δίκαια. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε διάρκεια».

Για το τι πήγε στραβά στο πλάνο της ομάδας του: «Είχαμε ένα πλάνο να περιορίσουμε τους Mc Fadden και Sibert. Το καταφέραμε μέχρι ενός σημείου, αλλά στη συνέχεια μπήκαν άλλα παιδιά στην εξίσωση και όταν υπάρχει τέτοιος πλουραλισμός στην επίθεση για μια ομάδα σε τέτοια έδρα, τότε είναι πολύ δύσκολο να χάσει».

Διαβάστε ακόμη...