"Ίδιας βαρύτητας φάουλ σφυρίζονται διαφορετικά"

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές για τα διαιτητικές αποφάσεις...
"Ίδιας βαρύτητας φάουλ σφυρίζονται διαφορετικά"

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε:

Για τους διαιτητές: «Η διαιτησία είναι σημαντικός παράγοντας και οι διαιτητές πρέπει να ξεχωρίζουν και να σφυρίζουν με την ίδια βαρύτητα και για τις δυο ομάδες. Ίδιας βαρύτητας φάουλ σφυρίζονται με διαφορετικό τρόπο επηρεάζοντας την εξέλιξη του αγώνα. Ο διαιτητής πρέπει να αντιμετωπίζει τα πράγματα στα ίσια και αυτό δεν έγινε μόνο σήμερα, αλλά και σε άλλα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι:»Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εμφάνιση κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν έχει σημασία που είχε απουσίες, έχει παίξει ξανά με απουσίες και δεν δυσκολεύτηκε τόσο. Οι λεπτομέρειες από τις οποίες βγήκαν νικητές ήταν θέμα εμπειρίας. Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τόπο στην συνέχεια του προγράμματος, παίρνοντας τα θετικά από το σημερινό παιχνίδι».

Για τον Μαργαρίτη:»Ο Βαγγέλης πρέπει να έρθει στο 100% γιατί είναι ένας παίχτης που ο ΠΑΟΚ στηρίζεται πάνω του. Δεν πρέπει μόνο να κρατάμε τα θετικά από τις ήττες, πρέπει να κερδίζουμε».

 

Διαβάστε ακόμη...