Οι βολές και η σφυρίχτρα κόστισαν το ροζ φύλλο...

Δεν τα κατάφερε ο Δικέφαλος στο κλειστό του Αγ. Θωμά και ηττήθηκε στην παράταση με 81-76. Συγκλονιστικός ο Γκρέυ με 25 πόντους. Απαράδεκτη διαιτησία από τα κοράκια.
Οι βολές και η σφυρίχτρα κόστισαν το ροζ φύλλο...

Από την αρχή το παιχνίδι έδειξε ότι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Από πλευράς ΠΑΟΚ την ομάδα οδηγούσαν οι Γκρέυ και Μάρσαλ, ενώ απο το Μάρούσι αυτός που ξεχώριζε ήταν ο Γκαγκαλούδης. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 22-19 με ένα δίποντο του Γκρέυ.

Τη δεύτερη περίοδο ο δικέφαλος μπήκε νοθρά στο παιχνίδι και επέτρεψε στους παίκτες του Αμαρουσίου να κάνουν ένα σερί  6-0 και να φτάσουν το σκορ στο 33-27. Στο σημείο εκείνο ο Μάρσαλ πήρε την ομάδα επάνω του και με συνεχόμενους πόντους από τον αμερικανό, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο -1 με τη λήξη του ημιχρόνου. Σκορ ημιχρόνου 39-38 .

Στο 3ο δεκάλεπτο και πάλι το Μαρούσι μπήκε δυνατά και παρά την αρχική  αντεπίθεση της ομάδας μας που μας έφερε μπροστά στο σκορ, ένα σερί 8-0 έκανε το 47-42. για τους γηπεδούχους.

Οι Γκρέι και ο Παπαδόπουλος απάντησαν και ισοφάρισαν σε 47-47 με σερί για τον ΠΑΟΚ 5-0. Ο Λάζος συνέχησε να μάχεται κάτω από τα καλάθια ενώ ο Γκρέυ τραβούσε το κουπί στην περιφέρεια και ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο προηγούμενος με σκορ 54-55.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο. 5 λεπτά πριν το τέλος το Μαρούσι όμως  πήρε έναπροβάδισμα 6 πόντων  (63-57), ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε βολές και επιθέσεις

Οι Μάρσαλ και Γκρέι όμως έβαλαν και πάλι την ομάδα μας στο παιχνίδι, με τον τελευταίο κάνει το 66-63 με κρίσιμο τρίποντο 1' πριν τη λήξη. Ο Μάρσαλ με 3/4 βολές και η πολύ καλή άμυνά μας στο τελευτάιο λεπτό οδήγησαν το ματς στην παράταση (66-66).

Στο έξτρα πεντάλεπτο τα κοράκια καθάρισαν το Λάζο με 5 φάουλ και σε συνδιασμό με τον τραυματισμό του Ντόζιερ, ο Σούλης ξέμεινε με τους Γκετσέφσκι και Καλλέ.

Ο Γκρέι προσπάθησε να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αλλά ο Κόμματος στα κρίσιμα σημεία σκόραρε τρίποντα που έκριναν το ματς. Τελικό σκορ 81-76 με τον ΠΑΟΚ να μην κάνει και πάλι διπλό, έχοντας τραγικό ποσοστό στις βολές 57% (12/21) και τους διαιτητές να παίζουν χωρίς εικόνα και να κάνουν πάρτυ.

Οι πόντοι:

Μαρούσι (Αλεξανδρής): Μπόγιτς 8, Νοεάς, Μπάγκαριτς 17, Χουέρτας 4, Χαριτόπουλος, Γκαγκαλούδης 14 (1), Ουίντεν 15 (3), Κογιαντίνοβιτς 6 (1), Σιαμανδούρας, Κόμματος 17 (1)

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 17 (1), ΜακΓκράθ 2, Αποστολίδης, Δέδας 4, Ντόζιερ 6, Γκρέι 25 (3), Παπαδόπουλος 18, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 4

Διαβάστε ακόμη...