Μαρκόπουλος: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα» (vid)

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος,
Μαρκόπουλος: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα» (vid)
Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, που μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί ήταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά έχοντας διαβάσει την άμυνα των αντιπάλων και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ, ενώ βάλαμε και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό μας βοήθησε ώστε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού όταν πήραμε διαφορά ασφαλείας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα έχοντας επισημάνει τα λάθη που έχουμε κάνει. Μπορούμε να βελτιωθούμε».

Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στο διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας σε εντός και εκτός έδρας αγώνες... «Δεν έχουμε τα ίδια αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας, αλλά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για παράδειγμα ήμασταν μαζί στο σκορ σχεδόν ως το τέλος. Εγιναν όμως πολλά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρεμάστηκαν δύο παίκτες στα χέρια του Dozier, αλλά δεν δόθηκε τίποτα. Έγραψε κανείς τι πέρασε ο ΠΑΟΚ; Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και εκτός έδρας κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε».

Διαβάστε ακόμη...