Κυκλοφορία της μπάλας και τακτική

Στον τομέα της τακτικής αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (26.03).
Κυκλοφορία της μπάλας και τακτική

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλει με την ευκαιρία της διακοπής να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν το συντομότερο πως θέλει από αυτούς να μαρκάρουν και να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο για να... μπλοκάρουν τον αντίπαλο και να αναπτύσσονται προκειμένου να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Ετσι, μετά την προθέρμανση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δανιηλίδη, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις ιδιοσυγχρονισμού και συναρμογής με μπάλα. Η προπόνηση είχε πολύ τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο, αλλά και στο μισό γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Γιάννη Κατσανίκα κι ο Ρικάρντο Κόστα έμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Πέρα από τους Αθανασιάδη, Νομπόα, Κάτσε, Μακ, Ρατς, από τις επόμενες προπονήσεις θα απουσιάζουν και οι μικροί διεθνείς Κωνσταντινίδης (Ελπίδων), Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης (Νέων). Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι Βασαϊτης, Τσολακίδης, Συράκος της Κ20.

Την Παρασκευή (27.03) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 17:30. Πριν την απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο Γιώργος Γεωργιάδης (16:15) και ο Ρικάρντο Κόστα (16:45).

Διαβάστε ακόμη...