Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Τα χαμογελαστά πρόσωπα των νέων κυρίως παιδιών και η λαχτάρα μικρών και μεγάλων να βγουν μία φωτογραφία, να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να σφίξουν το χέρι των παικτών και των στελεχών της ομάδας, ήταν και αυτή την φορά η καλύτερη ανταμοιβή για όλα τα στελέχη της αποστολής του ΠΑΟΚ που επισκέφθηκαν την όμορφη και φιλόξενη πόλη του Κιλκίς.
Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Η παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς ξεκίνησε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και με την φιλοξενία και πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων του τοπικού Αετού Κιλκίς.

Οι παίκτες της ομάδας γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο και όπως ήταν φυσικό υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, κάτι που επαναλήφθηκε και κατά την παρουσία της ομάδας στο κατάστημα της PEAK στο Κιλκίς.

Στη συνέχεια η αποστολή του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς, όπου ο αρχηγός της ομάδας Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε στους φιλάθλους μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και υπολοίπων μελών της ομάδας.

Η επίσκεψη της ομάδας ολοκληρώθηκε με το δείπνο της ομάδας στην παραδοσιακή ταβέρνα «Σε αναμμένα κάρβουνα» στο κέντρο του Κιλκίς.

Διαβάστε ακόμη...