Χριστούγεννα στο γήπεδο…

Μπορεί οι ημέρες που έρχονται να μας προετοιμάζουν για κάτι εντελώς διαφορετικό και χαλαρό, αλλά για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν και πολλά.
Χριστούγεννα στο γήπεδο…

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν», υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε, αυτά τα Χριστούγεννα οι παίκτες θα τα περάσουν στο γήπεδο. Για την ακρίβεια και στο γήπεδο...

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες σήμερα επέστρεψαν στο γήπεδο, αρχικά για την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και στη συνέχεια με την προπόνηση της ομάδας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας.

Στο πρόγραμμα υπάρχει προπόνηση αύριο, Σάββατο, το πρωί, αλλά και την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο PAOK Sports Arena, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Αμαλιάδα ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 26/12/2016 στις 5μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ήλιδας.

Διαβάστε ακόμη...