Προπόνηση και αναχώρηση για Usak…

Μετά το απαραίτητο ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, στη μοναδική προπόνηση της ομάδας επί Ελληνικού εδάφους, πριν από την αναχώρηση για την Τουρκία και το παιχνίδι με την Usak.
Προπόνηση και αναχώρηση για Usak…

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε σήμερα με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ακολούθησε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης για την Τουρκία. Το ταξίδι της ομάδας ξεκινά στις 07:30 το πρωί με πτήση για Αθήνα, ακολουθεί νέα πτήση για την Σμύρνη, όπου η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να αφιχθεί στις 10:35 (ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Usak, που απέχει περίπου 240 χιλιόμετρα από την Σμύρνη!

Το βράδυ της Τρίτης (19:00) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο, όπου την Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας με την Usak.

*Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Καραμανώλης βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας εφήβων, ενόψει του Ευρωμπάσκετ εφήβων (U18), που θα πραγματοποιηθεί 16-22/12 στην Σαμψούντα της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη...