Το παιχνίδι της χρονιάς στην Πυλαία!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, στην Paok Sports Arena τον Παναθηναϊκό και έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη να περάσει μετά από ολλά χρόνια στον τελικό!
Το παιχνίδι της χρονιάς στην Πυλαία!

Εκεί που περιμένει ο Απόλλωνας Πάτρας... Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του μπασκετόκοσμου θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Πονοκέφαλος για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι η κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Απόντες οι μόνιμα τραυματίες Χαραλαμπίδης - Κακαρούδης με τον πρώτο πάντως να έχει κάνει βήματα προόδου από τον σοβαρό τραυματισμό του και σιγά σιγα να επανέρχεται.

Ο Δικέφαλος στο σημερινό παιχνίδι θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, καθώς υπάρχει εδώ και πολλές μέρες μεγάλη κινητοποίηση για το παιχνίδι. Το κλειστό της Πυλαίας αναμένεται να είναι καμίνι, φτάνει βέβαια να μην έχουμε παρατράγουδα και ιστορίες, γιατί η ΚΑΕ απλά δεν είναι ... η ΠΑΕ και κάθε απώλεια σε χρήμα, πονάει! Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:  "Όλοι μαζί, με ψυχή, δύναμη και μυαλό, στηρίζουμε την ομάδα, προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ".

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με διαφορά 17 πόντων (71-54), όμως το σημερινό είναι σίγουρα "άλλο ματς", αφού η αθηναϊκή ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη πάνοπλη και με αλλαγές στο ρόστερ της. 

Για να φτάσουμε στο σήμερα, η τύχη της αναμέτρησης πέρασε από χίλια μύρια κύματα, καθώς παίχτηκαν πολλά επεισόδια ανάμεσα σε γάβρο και βάζελο στις δικαστικές αίθουσες, με το ΑΣΕΑΔ να δίνει τελικά το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να βρεθεί απόψε στην Πυλαία. Πρόκειται για παιχνίδι που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στον έλεγχο του ρυθμού και στη συγκέντρωση. Όποιος τα διαθέτει έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στον τελικό, που θα γίνει στις 29/3. 

 Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Γκόντας, Καρακατσούνης και Ψαριανός.

Διαβάστε ακόμη...