Στα Τρίκαλα για την πρόκριση...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 5:00 μ.μ. σήμερα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ την ομάδα των Τρικάλων και θέλει τη νίκη, ώστε να συνεχίσει το φετινό του ταξίδι στο θεσμό...
Στα Τρίκαλα για την πρόκριση...

Η ομάδα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στη θεσσαλική πόλη και στο μυαλό όλων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την πρόκριση. Ο Σούλης Μαρκόπουλος πήρε μαζί του στην αποστολή τους:  Hatcher, Κασελάκη, Χαραλαμπίδη, McGrath, Θεοδωράκο, Τσαϊρέλης, Δέδα, Μαργαρίτη, Παπαδόπουλο, Καλλέ, Λιάπη και Αμπαρά. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο Κύπελλο με ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας αγωνίζεται στην Α2, γιατί πρόκειται για μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 και φυσικά αγωνίζεται στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Στο κλειστό των Τρικάλων αναμένεται να βρεθούν φίθλοι του ΠΑΟΚ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή και να δώσουν ασπρόμαυρο χρώμα στην κερκίδα.

Θυμίζουμε πως αν ο ΠΑΟΚ περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (29/9) στην Paok Sports Arena πιθανότατα τον ΚΑΟΔ... 

Διαβάστε ακόμη...