Ντόζιερ: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

O Αμερικανός forward φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της πόλης και μίλησε για την αυριανή μάχη κυπέλλο με τον ολυμπιακό, τονίζοντας πως παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση.
Ντόζιερ: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόμπερτ Ντόζιερ στον "Sport 103fm":

Για το αν αντιμετώπισε δυσκολίες κατά την επιστροφή του, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, είπε: «Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Χαίρομαι που γύρισα εγκαίρως  και θα είμαι έτοιμος για το αυριανό μεγάλο ματς. Δε μίλησα με τους άλλους Αμερικανούς της ομάδας. Είχα μιλήσει πριν φύγω».

Για την κατάσταση του τραυματισμού του, δήλωσε: «Το πόδι μου είναι αρκετά καλύτερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να κερδίσουμε στο  αυριανό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος να δώσω το 110% και να βγάλω όλο τον αγώνα».

Για το στόχο που θα έχει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, επεσήμανε: «Ο στόχος αρχικά, είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλουμε καλή άμυνα και σωστή αξιοποίηση της έδρας μας. Πάντως παίξαμε καλά στην εκτός έδρας μονομαχία για το πρωτάθλημα και παραλίγο να τους κερδίσουμε. Τώρα θέλουμε να τους νικήσουμε στην έδρα μας».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον ολυμπιακό, τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ελέγξουν το ματς και να απογύφουμε τους αιφνιδιασμούς, γιατί έχουν καλούς σουτέρ».

Τέλος, ο Ντόζιερ έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς: «Να έρθουν αύριο να μας στηρίξουν. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και τους θέλουμε δίπλα μας».

Διαβάστε ακόμη...