Mε τη Cholet για την πρώτη νίκη!

Tη γαλλική Cholet υποδέχεται σε λίγες ώρες (19:45) στην Paok Sports Arena ο "Δικέφαλος", στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup.
Mε τη Cholet για την πρώτη νίκη!

Tη γαλλική Cholet υποδέχεται σε λίγες ώρες στην Paok Sports Arena ο Δικέφαλος, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup. To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3, ενώ θα υπάρχει και συνεχής ενημέρωση (live score) στην ιστοσελίδα μας.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Martynas Andriuskevicius και τον Ευθύμη Τσακαλέρη, αμφότεροι τραυματίες. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε χτεσινές δηλώσεις του, επεσήμανε ότι  η Cholet είναι μία πολύ καλή ομάδα της αρέσει να τρέχει και είναι επίσης πολύ καλή στο transition game. Τόνισε μάλιστα πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα, αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά στο κάλεσμα και θα δώσει το παρόν στο "παλατάκι" και σαν έκτος παίκτης θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Στα παιχνίδια της πρεμιέρας και οι δύο ομάδες γνώρισαν ήττες. Ο Δικέφαλος  στη Ρίγα με  80-74, ενώ η Cholet στη Γαλλία από την Khimki με 63-75.

Στο ρόστερ της Cholet, ανήκουν δύο γνωστοί μας, ο Ντόνι Μακ Γκραθ  και ο Ρόμπερ Ντόσιερ. Θυμηθείτε την προϊστορία μας με την Cholet  κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δείτε photos από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας

 

Διαβάστε ακόμη...