Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (vids)

Από paokbc.gr: Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League διεξάγεται το διήμερο 22 & 23 Οκτωβρίου και το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (vids)

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τρίτης, Falco Szombathely, όπως και η γερμανική Telekom Baskets Bonn, δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στα εθνικά του πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στη Λιθουανία, η Neptunas ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Nevezis με 75-68 για την 6η αγωνιστική της LKL. Η Neptunas προηγήθηκε με 13-24 στο πρώτο δεκάλεπτο και ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στους 13 πόντους στην δεύτερη περίοδο, αλλά ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια (3/25) και δεν πήρε βοήθειες από τους Αμερικανούς της, με αποτέλεσμα να χάσει και να πέσει στο 2-4. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Gytis Masiulis με 17 πόντους.

 

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi νίκησε την Pesaro με 108-99 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-1, φτάνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν σε εξαιρετική μέρα στην επίθεση, καθώς είχαν 12/21 τρίποντα και 32/54 δίποντα, σημειώνοντας στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο περισσότερους από 30 πόντους. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο John Brown με 32 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Adrian Banks είχε 18 πόντους με 4/6 τρίποντα.

 

 

Στην Ισπανία, η Zaragoza συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, νικώντας την Bilbao με 84-61, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 4-1. Η Zaragoza είχε το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο και ξέφυγε στο τέλος της τρίτης περιόδου, όταν έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 28-17. Ο DJ Seeley ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους και 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ ο Javier Justiz είχε 13 πόντους.

 

 

Η JDA Dijon, πέρασε με ευκολία από την έδρα της Orlean επικρατώντας με 65-85 για την 5η αγωνιστική της LNB και πλέον έχει ρεκόρ 4-1. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, οι οποίοι νίκησαν κάθε ένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα, ήταν ο LaMonte Ulmer με 14 πόντους, ενώ ο Axel Julien είχε 13.

Στην Τουρκία, η Besiktas ήταν πήρε την 2η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Bandirma με 97-82 για την 4η αγωνιστική της BSL. Η ομάδα του Dusko Ivanovic ήταν σε πολύ καλή μέρα στην επίθεση, καθώς σούταρε με 50% από την περιφέρεια (12/24) και με 68.4% στα δίποντα (26/38) και έφτασε με άνεση στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Nemanja Djurisic με 22 πόντους, ενώ ο Burak Can Yildizi είχε 21 πόντους.

 

 

Διαβάστε ακόμη...