"Απαιτείται μεγάλη προσοχή"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τοποθετήθηκε για τον αυριανό αγώνα με την Ορλαντίνα για το Champions League αναφέροντας πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς.
"Απαιτείται μεγάλη προσοχή"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι και να προσαρμοστεί στα δεδομένα του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ: «Η νίκη έγινε χθες. Την χαρήκαμε αλλά πέρασε. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο μετά από μια μεγάλη προσπάθεια να επανέλθεις σωματικά».

Για την διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων: «Αυτό που πρέπει να διαχειριστούμε είναι ότι χθες βγάλαμε τρομακτική ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός λόγω κούρασης παρουσιάστηκε διαφορετικός, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν ότι καλύτερό».

Για την Ορλαντίνα: «Είναι πολύ ιδιόρρυθμη ομάδα. Κέρδισε την Γκαζιαντέπ και την Βέντσπιλς. Από την άλλη έκανε πολλές ήττες. Άλλαξε τον Έντουαρντς, στην θέση του είναι ο έμπειρος Μέινορ. Τους δίνει ποιότητα. Αυτή είναι μια διάφορα. Έχει και αυτή νέους παίκτες και αλλάζει η απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τις ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε την κατάσταση του ομίλου. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε αύριο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για την απόδοση του Δικεφάλου: «Η ομάδα το τελευταίο δίμηνο έχει ανοδική πορεία. Είναι όλοι καλά από υγεία. Θέλουμε να βελτιωθούμε να χτίσουμε σταθερότητα. Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε αγώνες και προπονήσεις και έτσι οι νέοι παίκτες χτίζουν χαρακτήρα. Το ίδιο και η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...