"Πάντα υπάρχει αισιοδοξία" (vid)

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για το θεσμό του Basketball Champions League..
"Πάντα υπάρχει αισιοδοξία" (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση: "Οι παίκτες είναι μαθημένοι στα ταξίδια, δεν μας προβληματίζει αυτό. Οι ομάδες που έχουμε στον όμιλο μας είναι αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες. Με βάση τα ονόματα των ομάδων και γνωρίζοντας σε τι επίπεδο κινούνται οικονομικά, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να τα διεκδικήσουμε όλα, περιμένοντας την ευκαιρία.

Για την Τενερίφη που αντιμετώπισε και πέρυσι: "Σίγουρα θα αλλάξει το ρόστερ της, μετά από μία επιτυχία πάντα φεύγουν παίκτες και πέρυσι που ήταν η καλύτερη ομάδα στο BCL καταφέραμε και τους κερδίσαμε. Δεν βλέπω το λόγο να μην τους κερδίσουμε και φέτος".

Για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου: "Είναι καλές ομάδες, είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν μπορείς από τώρα να προβλέψεις τα αποτέλεσμα, αλλά βλέποντας τον όμιλο λες ότι έχω ελπίδα να προκριθώ".

Για την επιστροφή ιστορικών δυνάμεων στο προσκήνιο: "Είναι καλό που παραδοσιακές ομάδες μετά από κάποια περίοδο που είχαν αγωνιστική πτώση επανέρχονται, έχουν φιλοδοξίες κι αυτό με ικανοποιεί αρκετά".

Για τη φετινή σεζόν και τι περιμένει: "Πάντα υπάρχει αισιοδοξία και φιλοδοξία. Πάντα υπάρχει αισιοδοξία και όσο πιστεύεις τα πράγματα γίνονται".

Στο τέλος αστειευόμενος ..προανήγγειλε μάλιστα ότι στην κλήρωση για..τους 16 θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ ο Τέλης Ζουρνατσίδης!

Δείτε το video:

Διαβάστε ακόμη...