Πρέλεβιτς: «Δεν ήθελα να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πρέλεβιτς διέψευσε πρόθεση εμπλοκής του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του καμπ του και αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.
Πρέλεβιτς: «Δεν ήθελα να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ»
Κατηγορηματικός, σε ότι αφορά σενάρια που τον θέλουν εκ νέου στο προσκήνιο, σε διοικητικό επίπεδο, για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

"Ποτέ δεν ήθελα να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Το έκανα πέρυσι επειδή μου το ζήτησαν. Μετά από δύο μήνες ταλαιπωρίας τότε,  ακόμη περιμένω απάντηση στη γραπτή πρόταση που είχα καταθέσει. Δεν ήθελα απαραίτητα να είναι αυτή θετική, αλλά να μου πουν κάτι", επισήμανε σήμερα ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου ο "τίγρης" του "Δικεφάλου", με αφορμή καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνει και πρόσθεσε: "Δεν έχω ασχοληθεί φέτος με τον ΠΑΟΚ ούτε δευτερόλεπτο. Δεν έχω το χρόνο. Για να ασχοληθεί κάποιος με την ομάδα δεν πρέπει να βοηθήσει, αλλά να δουλέψει. Εχω γνώμη για ότι γίνεται στον ΠΑΟΚ, το να την εκφράσω, όμως, δε βοηθά σε τίποτα".

Σε ότι αφορά το καμπ, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την National Basketball Academy, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο "Ηλίας Τριανταφυλλλίδης" στο Πανόραμα σε τρεις περιόδους (αρχίζει στις 21/6). Σε αυτό θα παραβρεθεί στις 25 και 26 Ιουνίου ο γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Αρον Αφλάλο, αλλά και πολλοί Ελληνες αθλητές.

"Με το καμπ είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με ευχάριστα μπασκετικά πράγματα, να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα. Η ανταπόκριση που εισπράττουμε είναι μεγάλη. Θέλουμε να περάσουμε στα νεαρά παιδιά ότι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό, ότι το μπάσκετ ενώνει και δε διχάζει και πρακτικά ότι πρώτα πρέπει να είσαι αθλητής, το ταλέντο έρχεται μετά. Θα ήθελα το καμπ να διεξαχθεί και του χρόνου, να γίνει θεσμός".

Διαβάστε ακόμη...