"Είναι περιουσία του συλλόγου και πρέπει να το προσέχουμε"

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την πρωτοβουλία αναμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του γηπέδου ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία αυτή.
"Είναι περιουσία του συλλόγου και πρέπει να το προσέχουμε"

Αρχικά τόνισε για την σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο:

"Την ιδέα την είχαν τα παιδιά των γραφείων. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Δήμο Πανοράματος που μας βοήθησε με τα μηχανήματα, τον Δήμαρχο Ιγνάτιο Γκαιτετζίδη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Βαβαράτσο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Σωκράτη Δώρη."

Για την ανάγκη συντήρησης του γηπέδου:

"Το γήπεδο χρειάζεται συνεχή προσπάθεια. Πρέπει αυτό να το κάνουμε άλλες δύο τρεις φορές. Εγώ το έκανα με χαρά και για αυτό ήταν πιο εύκολο. Το κλειστό είναι επιχείρηση, θέλει οργάνωση. Ο ΑΣ κάνει καλή δουλειά αλλά χρεριάζεται περισσότερη. Είναι περιουσία του συλλόγου και πρέπει να το προσέχουμε, όποιος μπαίνει μέσα να το προσέχει, να υπάρχει κώδικας συμπεριφοράς. Αλλωστε εδώ έρχονται και παιδιά, εμείς πρέπει να δίνουμε το παρτάδειγμα."

Για το πόσο δύσκολο είναι να γίνει η συντήρηση του γηπέδου λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού:

"Η ΚΑΕ έχει πολλά θέματα και λίγους ανθρώπους. Το γήπεδο χρειάζεται ανάλογη συντήρηση τρεις φορές το χρόνο. Είναι πολύ μεγάλο, έχει πολύ δουλειά και εμείς σήμερα δεν κάναμε ούτε το 10%. Χρειάζεται μεγαλύτερο ανθρώπίνο δυναμικό. Τώρα εμείς που είμαστε θα το κάνουμε αυτό και άλλες φορές"

Διαβάστε ακόμη...